Pesten melyik a legjobb tánciskola?
2015 szeptembere óta tanulok a Master Dance tánciskolában. Szeptembertől decemberig Baráz Krisztiánnál a Kezdő csoportban, jelenleg pedig túl vagyok első két középhaladós hónapomon.
Én eredetileg a mozgáskoordinációm fejlesztése érdekében kezdtem el táncolni.
Az eddigi tapasztalataim pozitívak. Nálunk egyáltalán nem tanárfüggő a fejlődésed tempója, mindenki egyformán színvolas koreográfiákat állít össze. A különbséget kizárólag a szint határozza meg. A kezdő csoportban főként a koreográfia pontos visszaadására, míg a középhaladóknak már inkább a magabiztosságra és színpadi jelenlétre koncentrálnak. A haladó csoporttól még messze vagyok, Úgyhogy arról nem tudok érdemben nyilatkozni. Ők nagyon ügyesek. :)
Fontos megjegyeznem, hogy a tánciskola nagy hangsúlyt fektet a közösség fejlesztésére közös programokkal (bulizás, korcsolyázás), családias a hangulat, ahogy a szlogen is hirdeti (MD a második családom).
A fentiek fényében csak ajánlani tudom a Master Dance-t! ^^
BLT a legjobb :)
Jó fej tanárok, nagyon jó társaság, jó eredmények hazai és külföldi versenyeken. :)
Szia:)
Én már 2 éve a Master Dance tánciskolába járok. Ez a legjobb. ;) Jakab Évivel kezdtem a tánctanulást és rengeteget fejlődtem. Ma már a haladó csoportba járok, szintén Évihez és csak pozitív tapasztalatom van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!