Miskolcon melyik a legjobb tánciskola? Dance Elite, eLTE vagy T-Dance? Esetleg máshol élő emberek véleménye, például táncversenyről?
Szia!:)
Én nem miskolci vagyok és nem ide járok táncolni ,de táncsulit szeretnék váltani és akkor mindenképp az ELTE-t választanám. Tetszenek a táncaik és sok jót hallottam róluk. Egyik barátom is ott táncol és nagyon ügyes:) Én is úgy hallottam , hogy a Dance Elitesek nagyképűek:s De ez csak általánosítás. DE mivel elvileg az ELTE-be felvételizni kell vagy mi ezért gondolom marad a Dance Elit mert táncolhatok jól ha nem tudok koreográfiát csinálni..:D
Szia! Az eLTE egy nagyon jó tánciskola, jók a táncaik és ahogy te is mondtad nagyon jó eredményelet érnek el:) Az éven lett felújítva az iskola, ami nagyon szép lett:) Abból amiket felsoróltál ugylátom téged a HippHopp jobban érdekel:) De ennek a tánciskolának van egy modern tánc rásze is (én ebbe járok) Amennyiben lány vagy, de ha fiú akkor is, gondolkodj el azon,hogy nem-e szeretnél az Elte Best Dance Company ezen részére járni:) Illetve ez a tánciskola minden éven szervez tánctábort. Az idén Balatonszemesen lesz, ahova híres táncosokat hívnak el,hogy tanítsanak minket.
Az iskola vezetője is nagyon kedves, vicces ugyanakkor ha kell szigorú is. Illetve a többi tanár is ilyen.
A T-dance-t nem nagyon ismerem.
A Dance Elite- be a hugom jár, ők se táncolnak rosszul, de az igaz hogy a jelentős fele nagyképű, de vannak benne kedves emberek is. Nem akarom fikázni ezt a tánciskolát, de szerintem az eLTE sokkal jobb.
szerintem is az ELTE-be menj! :D
nagynéném tánctanár ott, és mondja, hogy nagyon jó :)
Ha igény van rá vállalok oktatást Miskolcon, ha kell itt is indítok egy tánccsoportot. Név szerint nem ismerem ezeket a tánciskolákat, de Magyarországon a tánctanárok 90%-a kamu Hipie Hopiet oktat.. a Hip-Hop-ot úgy oktatják, mint táncstílust, csakhogy a Hip-Hop mint táncstílus nem létezik.. a Hip-Hop egy kultúra, aminek 4 eleme van. DJing/Scratching, MCing/Rapping, Graffiti, és B-boying (Breakdance).. tehát aki "Hip-Hop táncot" oktat és az nem B-boying, az valószínűleg nincs tisztában pár dologgal.. vagy csak a bizniszt látja a Hip-Hop kultúrában :) persze a Locking, Popping, Electric Boogaloo is a Hip-Hop kultúrához köthető. De egy példa: felküldenek 30 embert a színpadra, abbol 5 csinálja rendesen a koreográfiát, a hátsó sorokban pedig mindenki a mellette lévőt nézi hogy most milyen mozdulat is következik? És akkor ott vannak még a formációk. egyben rohadt jól néz ki de tényleg.. de ha csak egy embert nézel nem az egészet.. kiteszi a két kezét pl jobb oldalra és ugy áll 10 mádospercig.. aztán a másik oldalra megint 10 másodperc szünet ez lenne a tánc? Vagy pl a szövegben az van hogy "open your HMMM" és a 12 éves kislány szétteszi a lábait a színpadon ez lenne a tánc? Vagy az hogy megfordul és rázza a seggét mintha nem is tudom hol lenne.. oké ezek furcsa példának tűnnek, de rengeteg ilyen van Magyarországon.. Látni akarjátok mi is az igazi Hip-Hop? tessék ezt nevezik táncnak :) [link]
tehát ha igény van rá, szívesen vállalok oktatást akár egyénileg is akár csoportosan :)
Peace
Google+-on megtaláltok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!