Szédülés bukfencezés után?
Figyelt kérdés
Igen, a helyzet epp annyira kellemetlen, mint amennyire hangzik. Jovo heten merik fel a suliban a talajgyakorlatot, es mar az elso elore bukfencezes utan megakadok, annyira megszedulok, megtartani sem tudom magam. Nincs tulsulyom, regen is ment a dolog. Talan kijottem a gyakorlatbol, es csak egy kis gyakorlasra van szuksegem? Vagy a verszegenysegem miatt lehet? Hogyan kozoljem a tesi tanarral? Nem az a megerto tipus.2016. jan. 31. 21:39
1/2 anonim válasza:
Orvos mit mond erre? Menj el, ha kell a dokihoz.
2/2 anonim válasza:
Nekem is ez volt egész középsuliban. A világomat nem tudtam időnként. Szerintem vérnyomás probléma okozhatja. Mérd meg gyakran, hogy magas vagy alacsony és aszerint tudsz rajta segíteni a megfelelő módszerekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!