Mi lehet a baj? Szédülök
Szinte kezd már általánossá válni, hogy edzés közbe ( konditerem ) mikor megcsinálok 1 sorozatot pont a végén leteszem, felülök ( pl vegyük a fekvenyomást ) és elkezdek nagyon szédülni, egy darabig tart majd elmúlik, és ez minde egyes sorozatnál. van amikor mellröl nymást csinálok ( váll) akkor is, hátazásnál több feladatnál, fekvenyomásnál mindig, és minden olyan dolognál ahol fekszem vagy ülök, kivéve scott pados bic, meg 1-2 bic - tric gyakorlatnál nincs ilyen. Ez miért lehet ? Nem tudok rájönni.
Edzés előtt kb 1.5 orával szoktam enni, devan amikor csak fél orával mert ugy van időm. Szedek edzés előtti erőadó hülyeségeket, de ha nem szedem akkor is szédülök, tehát az kilőve.
válaszokat előre is köszönöm
Vérnyomásod milyen?
Amúgy rendesen alszol, vitaminok mennek?
Egy kis kardió edzéssel javíthatnál rajta.
vizet memnyit iszol? kánikulában fontos a sok folyadék mert többet párologtatsz és izzadsz, a véred sûrûbbé vállhat, ennek következtében a szíved keményebben dolgozik, mégsincs meg a kellõ oxigénellátása az agynak mikor hírtelen felállsz. de ez csak egy lehetséges ok, ha nem múlik el több folyadéktó
l, én orvoshoz mennék.
köszönöm válaszotokat. Iszok nagyon sokat, kiskorom óta.. :) edzés közbe ( 1.5 óra kb ) 2 liter viz megy be, vérnyomásom amikor nézték mindig teljesen átlagos ( jó ) volt, mondhatni a legjobb érték.
Esetleg edzés közben egy kis szőlőcukor vagy valami segithetne ? Inkább probálkoznék, minthogy orvoshoz forduljak, egyébként nem szoktam szédülni, csak ha edzek :|
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!