Lehetseges hogy feherjetol hizok?
Figyelt kérdés
Már úgy egy négy honapja keményebben edzem, kb minden nap és meg is látszik az eredmény. Viszont úgy másfél hónapja gondoltam elkezdek fehérjét is szedni megpedig a bio tech usa iso whey zerojat. A fenekem tényleg kerekebb lett és izmosodik viszont a hasam pedig megnő tőle. Amikor abbahagytam egy másfél hétre akkor pedig megint lapos lett a hasam. Lehetséges hizni tole?2016. jan. 27. 18:28
1/9 Cortez70 válasza:
Nem egy tápkiegtől hízol, hanem a nagy kalória plusztól. A napi össz tápanyagbevitel számít. Csökkentsd a szénhidrátot. A fehérje meg legyen meg napi kb 2g x ttkg. Hogy ennek egy része tápkiegből megy vagy mind sima szilárd kajából, az mindegy.
2/9 A kérdező kommentje:
Én is erre gondoltam de akárhogy is nézzük az csak plusz 180 kaloria mert ugye ezt napi kétszer kell bevenni aminek 25 g ban 90 kaloria van. Amikor meg nem szettem akkor volt pont az hogy megengedtem magamnak csomó édességet
2016. jan. 27. 18:54
3/9 Cortez70 válasza:
Akkor sem hiszem, mivel pont a fehérjét dolgozza àt, alakítja át legnehezebben zsírrá az ember.
4/9 anonim válasza:
hizni biztos nem hizol toleiq,max puffadsz tole
5/9 anonim válasza:
Lehet ott némi zsír a hasadon. A megfelelő fehérje beviteltől feszesek lesznek az izmok. Ha feszes a hasizmod is, a rajta levő zsír miatt puffadtnak, nagynak tűnhet. Milyen az étrended?
6/9 A kérdező kommentje:
Eléggé figyelek rá. Kenyeret egyáltalán nem eszem ha mégis akkor teljes kiorlesut plusz semmi édesség, sok zöldség és saláta + hal, csirke. Semmi üdítő csak tea és víz. Nem mondom hogy nagy a hasam tehát látszik hogy izmos csak igen valahogy jól fogalmaztatok hogy inkább puffadt, csak ugye lány létemre azt akarom hogy teljes sikban legyen
2016. jan. 28. 20:06
7/9 Cortez70 válasza:
De akkor sem a fehérjétől van. Pont, hogy sok fehérjével és kevés ch-val szálkásítunk le. Ezt teszi millió testépítő, köztük én is, bár nem versenyzek. :)
8/9 A kérdező kommentje:
Elhiszem. Akkor az lesz a vége hogy megjobban figyelek majd az etrendre és meglátom sikerül e
2016. jan. 28. 20:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!