Van itt olyan aki hastáncol?
Szeretnék megtanulni hastáncolni.
Érdekelne h ti miert kezdtetek el mi tetszett benne h eldontottetek megtanuljatok. :) Engem szemelyszerint vonz az arab es mindenfele keleti zene,egyszeruen rogton mozogni kezdek mikor meghallok valahol ilyet. Es nem utolso sorban nagyon irigylem a tancosok kecses noiesseguket is.:)
Igen, én táncos/táncművész vagyok és a hastánccal is foglalkozom. :)
A hastánccal konkrétan 10 éve.
Szia :) én 14 éve táncolok, 3 éve csinálom komoly szinten a hastáncot. Én még kiskoromban 'szerettem bele' a hastáncba (anyukám barátnője profi táncos, aző egyik versenyére mentünk el szurkolni). Én szívem szerint már akkor elkezdtem volna, de a szülein még kicsinek tarrtottak hozzà, igaz az is voltam :) az arab/keleti zene szeretete mellett nekem még az is szempont volt, hogy ebben a táncban a nőies alak kifejezetten szerencsés, és nem kell egy esetleges gyengébb partnerrel szívni (larin táncokat is imádom, de a hastáncot már jobban) .
Én félig olasz vagyok, így a 'keleties' külső is adott, szóval én megtaláltam ebben a táncban életem egyik legjobb részét :) teljesen megèrtem (és ismerem :) ) azokat az érzéseket amiket írtál, szóval csak bátorítani tudlak, hajrà :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!