Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ha körte alkat vagyok, bármit...

Ha körte alkat vagyok, bármit is csinálok, zsíros marad a fenekem meg a combjaim?

Figyelt kérdés
170 cm vagyok, 55 kg. Mióta az eszemet tudom körte alkat vagyok. A felsőtestem már olyan vékony, hogy kilátszanak a bordáim, és nincsenek melleim. Akármit csinálok, a fenekemről meg a combjaimról nem jön le a zsír. Undorodom magamtól, ha tükörbe nézek elkap a sírás.

2016. jan. 25. 08:57
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Ja és nem túlzom el, a combjaimról szó szerint lóg, lefeg a zsír.
2016. jan. 25. 13:02
 12/15 Cortez70 ***** válasza:
Nincs helyi zsírégetés. Nem tudod szabályozni a zsírleadás helyét. Gyakorlatokkal sem. Hiába a lábad dolgozik, nem onnan fogy a zsír leginkább, hanem a genetikádnak megfelelően.
2016. jan. 25. 13:05
 13/15 aikiboxer ***** válasza:

Az a lényeg, hogy nyilván te megszoktad a saját testalkatodat, valamennyire elfogadtad, hogy ilyen vagy (de teljesen mégsem); de soha nem gondolkodtál még abban, hogy mi lenne, ha igazán szuperül néznél ki? Ha radikálisan, brutálisan megváltozna az alakod?

Először mentálisan kellene megváltoznod. A radikális, megdöbbentő változás igenis lehetséges, mégpedig elég rövid idő alatt. Idén nyárra már annyit tudnál változni, hogy ha kijössz a balcsin a vízből, az összes pasi téged bámulna és máris vetkőztetne a szemével. 5-6 hónap alatt brutális alakformálást lehet csinálni, ha jó a kajád és jó az edzésed. Ilyen "jaj egy kicsikét innen, egy kicsikét onnan" ez így nem megy.

Szabadítsd fel magad az önsajnáltatás meg a siránkozás béklyója alól és kezdj el edzeni. Mondom: augusztusban már nem fogsz magadra ismerni.

2016. jan. 25. 14:04
 14/15 anonim ***** válasza:

Nem értem, miért nem akarsz formás lenni?

Ha ránk hallgatsz, idővel igazi bombacsajszivá válhatsz. Tény, nem 1-2 hét alatt...

2016. jan. 25. 14:46
 15/15 anonim ***** válasza:
Szerintem már most se gáz, de tényleg edzeni kellene, ha változtatni akarsz.
2016. jan. 25. 18:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!