Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ciki az, hogyha egy lány...

Ciki az, hogyha egy lány rendőrnek áll?

Figyelt kérdés

Nem nagy képűségből ,de szerintem minden képességem megvan rá ,hogy rendőr legyek . :)Találtam egy könyvet amiben láttam ,hogy miből áll egy alkalmassági, megtudtam csinálni (szabályosan csináltam,mert apukám katona volt ,és ő figyelte). Egy baj van ezzel ,hogy lány vagyok . Egy lánynak is jól állhat egy ilyen munka ?

Ha igen akkor milyen iskolát kell elvégezni ?

2010. márc. 27. 19:02
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
20:19-essel értek egyet teljesen!
2010. ápr. 3. 22:23
 12/17 A kérdező kommentje:
Nem , engem az nem érdekel! Csak azért tettem fel a kérdést ,hogy tudjam azt ,hogy nem nézik-e le a nőket hogyha ilyen ruhában vannak . Bocs a kifejezésért! :S
2010. ápr. 4. 12:13
 13/17 A kérdező kommentje:

Egyébként azért akarok rendőrnek állni ,mert nagyon szeretek edzeni mindennap minimum 5km futok ,70 fekvő támasz,tricepsz,bicepszre ,vállra dolgozom,húzódzkodom,lábra is edzek,ezeket még csak 5hónapja(mindennap), de e-mellet 7 éve tornázok (minden nap 45-90 percet),sport iskolába járok,no és persze azért akarok rendőr lenni,mert rájuk mindig szükség lesz , korán nyugdíjba mehetnek, és elég jól keresnek is . Szóval mellé hibáztatok, hogyha azt hittétek ,hogy a "pasik" miatt mennék oda !!

14 éves vagyok

28 kezem van (szálkás)

2010. ápr. 4. 12:24
 14/17 A kérdező kommentje:
mármint 28-as kezem van . :)
2010. ápr. 4. 12:26
 15/17 anonim válasza:

- Korán nyugdíjba mennek...

- Sokat keresnek...

Na igen, ennek egy nagyon egyszerű oka van, Mondjuk az, hogy az egész életed úgy éled le (családoddal együtt) hogy az életed kockáztatod minden nap.

2010. ápr. 5. 00:06
 16/17 A kérdező kommentje:
Van benne igazság ,de nem hiszem ,hogy egy NŐ rendőrnek azt a feladatot adnák,hogy menj ,és állítsad le azt 2 méteres ,kigyúrt embert ,mert különben elveszted az állásodat ... De én ezt nem tudhatom...
2010. ápr. 5. 10:05
 17/17 anonim ***** válasza:

"Mondjuk az, hogy az egész életed úgy éled le (családoddal együtt) hogy az életed kockáztatod minden nap."

Csak szólok h ez k*rvára nem igaz!

2010. ápr. 5. 12:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!