Ciki az, hogyha egy lány rendőrnek áll?
Nem nagy képűségből ,de szerintem minden képességem megvan rá ,hogy rendőr legyek . :)Találtam egy könyvet amiben láttam ,hogy miből áll egy alkalmassági, megtudtam csinálni (szabályosan csináltam,mert apukám katona volt ,és ő figyelte). Egy baj van ezzel ,hogy lány vagyok . Egy lánynak is jól állhat egy ilyen munka ?
Ha igen akkor milyen iskolát kell elvégezni ?
Egyébként azért akarok rendőrnek állni ,mert nagyon szeretek edzeni mindennap minimum 5km futok ,70 fekvő támasz,tricepsz,bicepszre ,vállra dolgozom,húzódzkodom,lábra is edzek,ezeket még csak 5hónapja(mindennap), de e-mellet 7 éve tornázok (minden nap 45-90 percet),sport iskolába járok,no és persze azért akarok rendőr lenni,mert rájuk mindig szükség lesz , korán nyugdíjba mehetnek, és elég jól keresnek is . Szóval mellé hibáztatok, hogyha azt hittétek ,hogy a "pasik" miatt mennék oda !!
14 éves vagyok
28 kezem van (szálkás)
- Korán nyugdíjba mennek...
- Sokat keresnek...
Na igen, ennek egy nagyon egyszerű oka van, Mondjuk az, hogy az egész életed úgy éled le (családoddal együtt) hogy az életed kockáztatod minden nap.
"Mondjuk az, hogy az egész életed úgy éled le (családoddal együtt) hogy az életed kockáztatod minden nap."
Csak szólok h ez k*rvára nem igaz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!