Hogyan tudom fejleszteni az ütőerőmet?
Figyelt kérdés
Milyen gyakorlatokat kel csinálni,hogy erősebben tudjak ütni?2016. jan. 17. 20:36
1/10 anonim válasza:
Konditeremben minden olyan gyakorlat segít, ami a felső test izmait erősíti, elsősorban a váll-tricepsz-hát hármast kell erősítened, ha az ütésben résztvevő izmokat akarod megcélozni mindenképp, de mivel a jó ütést ugye úgy tanítják hogy a földről indul az energia egy stabil megtámasztással(vádli-combok), keresztülfut az egész testközépen(itt nagyon fontosak a törzs izmai, főleg a helyes apró-finom de annál gyorsabb-erősebb csípőmozgás), majd a felsőtestekben azok az izmok amiket az elején írtam. Tehát kb. az egész testet kell eddzened, és ami a lényeg, marha sokat zsákolni, zsákolni, és még egy picit zsákolni.
3/10 anonim válasza:
Így van. Nagy tömeg + gyorsaság amit zsákolással érsz el főképp.
4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:) ment a plussz.
2016. jan. 17. 23:37
5/10 patrikosz macsos válasza:
Elmondom neked akik irtak a valaszokat roszul tudjak. Bemesz egy box edzoterembe ha zsakot utod akkor tudod fejleszteni az uto es allokepesegeidet. Amugy miert akarsz nagyobb utoerot mert megakarsz verni valakit vagy szimplan csak ugy?
6/10 anonim válasza:
Patrikosz fogalmazd már meg amit írtál.
7/10 A kérdező kommentje:
Hát csak úgy. Bármikor szükség lehet rá. :)
2016. jan. 18. 22:47
8/10 patrikosz macsos válasza:
Elkezdesz edzésekre járni pl ökölvívás ott van ugye árnék (levegőbe ütő gyakorlatok ) és a legfontosabb ami neked kell az a zsák zsákolásnál tudod fejleszteni az ütőerődet.
10/10 anonim válasza:
Erre már inkább nem is reagáltam semmit.. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!