Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan tudom fejleszteni az...

Hogyan tudom fejleszteni az ütőerőmet?

Figyelt kérdés
Milyen gyakorlatokat kel csinálni,hogy erősebben tudjak ütni?
2016. jan. 17. 20:36
 1/10 anonim ***** válasza:
Konditeremben minden olyan gyakorlat segít, ami a felső test izmait erősíti, elsősorban a váll-tricepsz-hát hármast kell erősítened, ha az ütésben résztvevő izmokat akarod megcélozni mindenképp, de mivel a jó ütést ugye úgy tanítják hogy a földről indul az energia egy stabil megtámasztással(vádli-combok), keresztülfut az egész testközépen(itt nagyon fontosak a törzs izmai, főleg a helyes apró-finom de annál gyorsabb-erősebb csípőmozgás), majd a felsőtestekben azok az izmok amiket az elején írtam. Tehát kb. az egész testet kell eddzened, és ami a lényeg, marha sokat zsákolni, zsákolni, és még egy picit zsákolni.
2016. jan. 17. 20:59
 2/10 anonim ***** válasza:
Vágj fát.
2016. jan. 17. 21:29
 3/10 anonim ***** válasza:
Így van. Nagy tömeg + gyorsaság amit zsákolással érsz el főképp.
2016. jan. 17. 21:50
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:) ment a plussz.
2016. jan. 17. 23:37
 5/10 patrikosz macsos ***** válasza:
Elmondom neked akik irtak a valaszokat roszul tudjak. Bemesz egy box edzoterembe ha zsakot utod akkor tudod fejleszteni az uto es allokepesegeidet. Amugy miert akarsz nagyobb utoerot mert megakarsz verni valakit vagy szimplan csak ugy?
2016. jan. 18. 19:01
 6/10 anonim ***** válasza:
Patrikosz fogalmazd már meg amit írtál.
2016. jan. 18. 19:10
 7/10 A kérdező kommentje:
Hát csak úgy. Bármikor szükség lehet rá. :)
2016. jan. 18. 22:47
 8/10 patrikosz macsos ***** válasza:
Elkezdesz edzésekre járni pl ökölvívás ott van ugye árnék (levegőbe ütő gyakorlatok ) és a legfontosabb ami neked kell az a zsák zsákolásnál tudod fejleszteni az ütőerődet.
2016. jan. 19. 17:55
 9/10 anonim ***** válasza:
Azért ha a butaság fájna... :D
2016. jan. 19. 18:36
 10/10 anonim ***** válasza:
Erre már inkább nem is reagáltam semmit.. :D
2016. jan. 20. 00:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!