Mennyi idő kb. amíg egy lapos fenékből kerek lesz?
Figyelt kérdés
Csak azért, mert most fogytam kb. 10 kg-t és a fenekem eléggé lapos lett :/
Tudom, hogy mindenkinél más,de nagyjából mennyi idő amíg formás lesz? Ha pl. minden nap 30 percet edzek rá?
Ha számít valamit az életkor,akkor 16 vagyok.
:)
2016. jan. 15. 21:37
1/9 Cortez70 válasza:
Minden nap baromság, mivel kellene regenerálódni is, ha keményen edzel. A kemény edzés az súlyzós guggolást, kitörést, merev lábas felhúzást jelent ez esetben. És persze kellene jó étrend is, mert kalória mínuszban nem fogsz izmosodni. Pár hónap alatt is látható, de egy jó forma az év-évek melója. Ez az igazság.
2/9 A kérdező kommentje:
Oh, értem... Nem gondoltam volna hogy ilyen hosszú ideig is eltarthat :/
Köszi a válaszod! :)
2016. jan. 15. 21:52
3/9 Cortez70 válasza:
Izmosodni nem könnyű, nőknek meg főleg nem a kevés tesztoszteron miatt.
4/9 A kérdező kommentje:
Kár :/
Ha tudtam volna,akkor inkább edzéssel/tornázással fogytam volna le, nem pedig úgy hogy szinte csak az étrendemet változtattam meg.
Na mindegy... Majd türelmet nevelek magamba. :)
2016. jan. 15. 22:08
5/9 Cortez70 válasza:
De ettől még ne add fel, jobb leszel minden hónapban és még fiatal vagy, van időd. :)
6/9 A kérdező kommentje:
Megpróbálom nem feladni ;)
Köszi a biztatást! :)
2016. jan. 15. 22:15
7/9 Shai-Hulud válasza:
"Mennyi idő kb. amíg egy lapos fenékből kerek lesz?"
Kb 1 másodperc. Ennyi ideig tart, míg leguggolok.
:-D
8/9 Cortez70 válasza:
Mindig tanulok én is valamit.:)
9/9 anonim válasza:
Ha nagyon lapos akkor abbol sose lessz olyan igazán kerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!