Mi lenne nekem való? Többi lent.
14 éves lány vagyok és nagyon szeretnék valami olyan sport találni amit lehet versenyszerűen csinálni. Nem jó az erőnlétem, gyenge vagyok, de rövid ideig jó vagyok a sportokban. A technikára megyek rá, hogy az szép legyen mivel esélyem sincs hosszabb ideig mert hamar elfáradok. Nem feltétlen sportot keresek, hanem egy olyan dolgot amiben jó lehetek és élvezem. Nagyon jó lenne, ha ez a dolog olyan lenne amit nem csak egyedül csinálhatok, hanem csapatban, igazán jó lenne ha a versenyek izgalmát, küzdést, kitartást megoszthatnám valakivel. Persze az még jobb, ha egyedül is lehet és többen is. A vízi sportok annyira nem jók nekem mert nem tudok jól úszni és félek is egy kicsit a víztől. A térdem se jó, de igazándiból nem érdekel ha tönkre megy vagy ha nagyon fáj HA kompenzálódik az élvezettel. Az olyan dolgok pl nagyon jók számomra ahol gondolkodni kell és nem csak az erőre támaszkodni. Szóval összességében a lényeg az, hogy ez a sport/tevékenység a gondolkodás, stratégia és egyéb alapja legyen. S én is bírjam erővel...sajnos nagyon hamar elfáradok.
Bocsi ha kicsit zavaros és hosszú lett, de tele vagyok izgalommal és a vággyal, hogy ne csak itthon kockuljak úgy, hogy nincs egy barátom se és csak tengetem a napjaimat céltalanul, unatkozva. Ebből már elegem van szeretném élvezni az életet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!