Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen sport vagy foglalkozás...

Milyen sport vagy foglalkozás való nekem?

Figyelt kérdés
178 cm magam,67kg.Nagyon gyors vagyok mindenben(futás,ütés,rugás stb..),nagyon erős vagyok (nem egóból mondom de télleg igaz),sokkal masszásabb és nagyobb darab gyerekeket lenyomok.Erős kezem van meg nagyon jól tudok ütni (teszteltem). De mivel gyors,erős vagyok ezért nem vagyok kitartó,gyorsan kifáradok.Pl 1kmt nem birok egyfolytában,de ha 200 méterről van szó egy 2 méteres gyerek nem bírt lefutni.Izmom van rendesen,masszám kevés de ez igy nagyon jó.Jártam eddig konditerembe,úszásra,focira.Konditermet meguntam,úszást is,focizni meg nem bírtam mert a nagy pályán oda vissza kellett szaladgálni és nem birja a tüdőm (nem cigizem,de alkoholt iszok).Egyszerüen rosszul voltam a sok futástól és haza kellett kérezkednem.A hátgerincem kissé ferde ezért választottam régebben az úszást.Tehát összegezve erős,gyors,nem sokáig kitartó(lehet meg tudnám szokni ha edzenék rendszeren).Mit ajánlanátok? Tavaszra gondolok valamire beíratkozni,mert semmi foglalkozásom az életemben csak a bulik és a gépezés. 18f
2016. jan. 11. 14:26
 1/2 anonim ***** válasza:
Valami harcművészet, mert az jó a hátadnak, pluszban rájössz, hogy mégsem vagy olyan erős, de majd az leszel. Jó erre a Karate, Kung-fu stílusok például. Minsegyiknek van egyenes állása, úgyhogy az jó lesz!
2016. jan. 11. 14:39
 2/2 anonim ***** válasza:
Futni pedig kellene, ne vegye el a kedved, hogy nem megy, attól még jót tesz, mert edzi a tüdőd, a szíved, a keringésed. Például a későbbi magas vérnyomás ellenszere lehetne.
2016. jan. 11. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!