Van olyan (küzdő) sport, ami csak a technikáról szól?
Mindig is meg akartam tanulni, hogy hogyan kell használni a kezemet és lábamat rendesen, ami pl önvédelemre jól jöhet, de akárhányszor elmentem valamilyen edzésre, box, kickbox, karate, mindig összeállítottak másokkal hogy üssük egymást mint gyakorlás... És az idióta edzők sose értették meg, hogy én nem bunyózni akarok, meg futkosni körbe körbe állóképességet növelni, csak a technikát akarom megtanulni, mert amúgy rohadtul nem érdekel maga a sport, csak magamat tudjam megvédeni.
Van valami kimondottan ilyen sport, ami csak a technikát taníttatja meg? Ott van pl a kapuéra, ahogy elnéztem ott inkább csak ugrálnak meg táncolnak, lehet csak rosszul láttam de valami ilyesmire gondoltam. Ahol nem egymást, hanem max 1 zsákot kell ütni, mert nem a bunyózásról szól.

kérdező: mivel mondtad, hogy boxoltál már így elvileg tudod hogy kell ütni. ha tényleg lenne egy biztos tudásod akkor viszont nem tennéd fel a kérdést.
tehát: pár edzésre elmentél de abból még nem tanultál meg semmit. te is láthatod, hogy ez nem működik, te vagy rá az élő bizonyíték.
erre tényleg nem lehet mit tanácsolni... ha nem akarsz éveket "pocsékolni" sportra meg testedzésre (lol) de meg akarod védeni magad akkor hordj magadnál valami fegyvert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!