Melyik hatékonyabb mozgás fogyás szempontjából?
Figyelt kérdés
A) minden nap 30 perc kocogás
B) minden reggel és minden este 30-30 perc kocogás
C) gyalog járok suliba (tempós gyaloglás, 7,5 km körülbelül, de képes vagyok rá) és délután 30 perc kocogás
D) gyalog megyek és jövök haza suliból
Igaziból bármire vállalkozom, csak fogyjak már végre. Hiába étkezem egészségesen, nagyon nehezen mennek le a kilók sport nélkül. Kérlek segítsetek!
2016. jan. 13. 20:22
1/5 Cortez70 válasza:
B, de nem elég az egészséges étrend, a mennyiség is számít. kalória mínuszban tudsz fogyni. Egészséges kajákból is lehet összeenni annyit, hogy ne fogyj.
2/5 anonim válasza:
Súlyfeleslegtől függ! Ha nem sok, akkor csatlakozom Cortezhez! De ha 20 kg felett, akkor inkább gyalogolj!
3/5 Cortez70 válasza:
Az igaz. Nem mindenkinek jó a futás. Nagy fölösleggel inkább bicajozás, ellipszis trénerezés, vagy lépcsőző gépezés.
4/5 A kérdező kommentje:
Nincs nagy súlyfelesleg, 5-10- kilót szeretnék ledobni, hogy igazán karcsú lehessek.
Szóval a gyaloglás nem ér sokat? Fél óra kocogás jobb, mint másfél óra gyaloglás?
2016. jan. 13. 22:23
5/5 Cortez70 válasza:
Másfél óra tempós gyors gyaloglás az már jó. Azt is csinálhatod, nem ezen fog múlni, hanem az étrenden. Millióan futnak rendszeresen, de nem fogynak vele semmit. Mivel az étrend számít többet. Én meg csak hétvégén focizok kicsit, amúgy súlyzózok, de nem szinte száraz vagyok, nagyon pici zsír van rajtam. Kaja-ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!