Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Tudtok ajánlani valami jó...

Tudtok ajánlani valami jó tornát vagy akármit amivel lehet fogyni?

Figyelt kérdés

162 cm és 70-71 kg vagyok, lány. BMI-m elvileg 27.05

10-12 kg-ot szeretnék leadni.

Diétázom, mellőzöm a kenyeret és a tésztát. Emellett a vércsoport diétát alkalmazom amit a kangoo edzőm alakított ki nekem. Nincs lehetőségem mindennap kangoozni, sajnos úgy alakult, hogy heti 1x jön a közelbe, ezért kéne valami otthoni torna amivel elérhetem a célomat a nyárra.

2016. jan. 12. 12:54
 1/6 anonim válasza:
Bármilyen mozgás jó, csak rendszeresen és nem észnélkül. Rengeteg dvd van, nézz körül és válassz egyet. A legegyszerűbb a futás :)
2016. jan. 12. 13:00
 2/6 A kérdező kommentje:

Sajnos futáshoz még nem elég jó az idő. Hóban, jégben nem lenne a legjobb futni.:D

Valami nagyon jó otthoni tornát szeretnék, ami másoknak is bevált!

De azért köszönöm a válaszod! :)

2016. jan. 12. 13:15
 3/6 anonim ***** válasza:
trx edzes, afterburn es dvd vel
2016. jan. 12. 13:51
 4/6 anonim ***** válasza:

Kedves Kerdezo!

Nem akarlak elkeseriteni, de ha a kangoo edzod vercsoport dietat irt ki neked, akkor o egy nagy kontar. Egy olyan embrr aki valszeg megszerzett egy papirt de a temahoz nem ert.

A vercsoport dieta egy jol hangzo dolog de valosagalapja nincs!

Nagyon egyszeru a keplet!

Ha neked tegyuk fel 2000 kcal kell a napi mukodeshez es beviszel napi 2500 kcal-t akkor hizni fohsz. Ha napi 1700 kcal-t akkor fogyni. Melle mozogni kell, hogy aktivald az izmaidat ugyanis izommunka nelkul nincs zsiregetes. Erre jo barmikyen intrnziv aerob mozgasforma.

Nrm azt mondom, hogy ne folytasd a kangoot mert lehet az edzod ert hozza, de taplalkozassal, dietaval kapcsolatban ne fogadj el semmilyen tanacsot tole. Vercsoport dieta. Na persze...

Sok sikert!

2016. jan. 12. 14:45
 5/6 anonim válasza:
szia!! Én is fogyókúrázom egy ideje és eddig 3 kg-t fogytam. szóval úgy döntöttem, leírom a tapasztalataimat, hogy segíteni tudjak neked, és másoknak is. Én is próbáltam, hogy a kenyeret kihagytam az étrendemből, de nem bírtam sokáig. Ha te sem bírod, szerintem kis mennyiségben teljes kiőrlésű kenyér tökéletes. A tésztát jó hogy kerülöd, mert nagyon egészségtelen. Egyébként nem tudom, hogy mennyi ideje csinálod, de mindenképpen azt kívánom, hogy elérd a célod. Biztosan lesz olyan, hogy fel akarod adni, de küzdj érte!! :) Én kardió és erősítő gyakorlatokat szoktam csinálni otthon. Nem kell hozzá más, csak szőnyeg, esetleg súlyzó, de megteszi 2 félliteres palack is. Én a youteobról csinálom. Vannak olyanok is, amelyek 15 percesek, tehát nem sok idő. Nekem egyértelműen beváltak. Itt van néhány videó, de a csatornákon is körül nézhetsz, ha gondolod. Ja és vmelyik nem magyar, de nem baj, ha nem tudsz angolul, a lényeget látni fogod :) : [link] [link] [link] [link] [link] [link] Nekem segítettek, remélem neked is fognak! :) Nekem nagyon sokszor elegem lett a fogyókúrából, és muszáj volt ösztönöznöm magamat vmivel. Nagyon ajánlom ezeket a videókat, amikben ugyan németül beszélnek a lényeg át jön. Szerintem nagyon, nagyon sok motivációt ad, hiszen neki is sikerült le fogyni, szóval nekünk is fog! :) [link] És még néhány tipp, az étkezéssel kapcsolatban, amelyek nálam beváltak:-reggeli előtt citromos víz -főtt tojás -narancs -csoki, süti teljes elhagyása -gyömbértea . Remélem sikerül elérned a célod!! :) Ha bármilyen kérdésed van, csak írd meg!! :)
2016. dec. 12. 16:37
 6/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szepen koszonom, aranyosak vagytok! :)
2017. jan. 19. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!