Tudtok ajánlani valami jó tornát vagy akármit amivel lehet fogyni?
162 cm és 70-71 kg vagyok, lány. BMI-m elvileg 27.05
10-12 kg-ot szeretnék leadni.
Diétázom, mellőzöm a kenyeret és a tésztát. Emellett a vércsoport diétát alkalmazom amit a kangoo edzőm alakított ki nekem. Nincs lehetőségem mindennap kangoozni, sajnos úgy alakult, hogy heti 1x jön a közelbe, ezért kéne valami otthoni torna amivel elérhetem a célomat a nyárra.
Sajnos futáshoz még nem elég jó az idő. Hóban, jégben nem lenne a legjobb futni.:D
Valami nagyon jó otthoni tornát szeretnék, ami másoknak is bevált!
De azért köszönöm a válaszod! :)
Kedves Kerdezo!
Nem akarlak elkeseriteni, de ha a kangoo edzod vercsoport dietat irt ki neked, akkor o egy nagy kontar. Egy olyan embrr aki valszeg megszerzett egy papirt de a temahoz nem ert.
A vercsoport dieta egy jol hangzo dolog de valosagalapja nincs!
Nagyon egyszeru a keplet!
Ha neked tegyuk fel 2000 kcal kell a napi mukodeshez es beviszel napi 2500 kcal-t akkor hizni fohsz. Ha napi 1700 kcal-t akkor fogyni. Melle mozogni kell, hogy aktivald az izmaidat ugyanis izommunka nelkul nincs zsiregetes. Erre jo barmikyen intrnziv aerob mozgasforma.
Nrm azt mondom, hogy ne folytasd a kangoot mert lehet az edzod ert hozza, de taplalkozassal, dietaval kapcsolatban ne fogadj el semmilyen tanacsot tole. Vercsoport dieta. Na persze...
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!