Rájöttem a jiu-jitsu gyenge pontjára szerintetek?
A kérdező kommentje:
És ha nem történt meg a bunyó akkor mivan? Elméletben attól még lehetséges...
Szerintem ez az igazság!
Elméletben lehetséges, hogy akkorát ugrok mint Sonkgoku.
Ha nem történt meg akkor mi van?
Kérdező töröltesd a kérdésedet, mert etikátlan, hogy rávilágitasz arra, hogy a jiu jitsusokat egy egyszerű technikával milyen könnyű legyőzni... Honvéd te meg ne szomorkodj, hogy 18 évet toltál a jiu jitsuba, még van esély valami mást elkezdeni, zumbát vagy capoeirát, és addig is igyekezz elkerülni a kérdezőt, mert baj lesz...
LOL
Aikiboxer most haragudni fog, mert az igazságot nem szereti, de a Boxolókat is nagyon egyszerű megverni, ha csak egy kicsike rutinod is van, ugyanis példának okádék belekönyöklök a 30.000 J-os ütésébe és szilánkosra törik a csuklója, vagy az ujjai. De, ha egy Tang Lang Kung-fu mesternek úgy tartja kedve, akkor ráránt a Boxoló ütésére és máris olyan helyzetbe kerül a manci, ahol védekeznie kéne, de a Box védelme eléggé a 0 közelében van. Szóval a Box az jó dolog egészen addig, ameddig ringben, vagy szűzek (harchoz szűzek, sosem harcoltak élesben) ellen kell harcolni, viszont képzett ellenfelek ellen élesben, szabályok nélkül hamar a talajzatba épül.
Bocsi, aikiboxer! :D
Tyson is bekaphatja meg alles az összes boxoló, meg ju jitsus meg mindenki :D azért mert a kung fu könyök technikája az összes boxoló csuklóját szilánkosra töri
....
De akkor mi a kung fu gyenge pontja ?
Nkem mutattak mar ezt a konyok technikat nem a wing chuntol fuggetlenul de akkor es most sem ertettem.
1. Latvanyos ez tuti de elegge faj ha eltalal egy rendes egyenes.
2. Konnyu elveteni es van nala hatekonyabb vedekezes
3. A konyok is ugy tud torni mint egy arccsont, csuklo, ujj stb.
Azt nem tudom, hogy ez kifejezetten wing chun technika, vagy mashonnan jon, de nekem fajt a konyokom es nem akarom tobbet megprobalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!