Rájöttem a jiu-jitsu gyenge pontjára szerintetek?
"IGEN RÁ !!"
Azta k**va... No comment.
Gratulálok, rájöttél tényleg!
kár, hogy a haverod nem lehet narancssárga öves, az ugyanis csak gyerekeknek adható...
Én birkózóként azt mondanám, hogy az álló küzdelem és a földrevitelek a BJJ-sek gyenge pontjai.
Mondjuk a guardpassinggal fel tudnak idegesíteni, felugrik a derekamra, utána pedig még nekem kell figyelni rá, hogy nehogy túl durván érjünk földet.
Judogiben nincs tapasztalatom, csak grapplingben.
8. évemet kezdtem meg idén a boxal, 18. évemet meg a ju jitsuval, szerintem értek hozzá. De tudod mit kérdező ? Csak hogy ne pampoghass a troll kérdéseddel válaszolok.
Nem nem jöttél rá a ju jitsu gyenge pontjára. A ju jitsunak nincs gyenge pontja, ahogy semmelyik stílusnak. Annak az embernek lehet gyenge pontja aki ellen küzdöttél. ( aki nem lehetett ju jitsus mert 23 évesen nem lehet naranccsárga öves). Ha narancs öv volt felkötve neki, akkor akár mit is csinált kezdő volt benne, max 2 évet töltött el vele.
Te ha engem a fél év birkóddal megpróbálnál átkarolni a csípömön és kiemelni, ahogy nyúlnál a csípőm felé kapnád a jobb horgomat, ami után garantáltan nem akarnád többet leengedni a kezed. Nem ! Ez nem egy jó "kontra technika" egy kezdő ( judos vagy mit tudom én ki ellen) lehet hogy bevált, de az hogy kit győzöl le az egyén és nem stílus függő.
Az a kijelentésed, hogy te bármilyen 85kg ju jitsust legyőzöl meg egyenensen szánalmas. Leadok neked 4 kgt akkor engem is legyőzöl a 2 év kick boxoddal, meg fél év birkóddal ?
2 év kickboxal az első combosomtól összecsuklanál. De ezt 2 év kick box után már tudnod kéne. Dehogy kick boxolsz te szerencsétlen. Ennyire unatkozol?
Honvéd, igazad van, de valójában minden stílusnak van gyengepontja. A Box ellen a rúgás. Oké, hogy emberfüggő, viszont ettől függetlenül az neki egy gyenge pont. Ezért kell arra figyelnie a Boxolónak, hogy ne legyen sokáig rúgó távban. Ugyanígy van minden stílusnak egy gyengéje, amire figyelnie kell a képviselőnek, hogy az ellenfél ne tudja kihasználni.
Kérdező! Pls... őt legyőzted, de egy nála ügyesebbet nem biztos, hogy le fogsz győzni. Szóval nem, nem találtad meg a Jiu Jitsu gyengepontját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!