Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Melyiket érdemes 16 évesen...

Melyiket érdemes 16 évesen elkezdeni a rock&rollt-t vagy a aerobic-ot?

Figyelt kérdés

2016. jan. 3. 12:51
 1/3 anonim válasza:

Szia! A rocki-t ha semmit nem táncoltál eddig, és nulláról kezdenéd, akkor bocsi, de biztos NEM. Ezt még elsőtől negyedikig érdemes elkezdeni, ha nulláról indulsz. Én is rockiztam. De ha már jártál valamit táncolni, és van mozgáskoordinációd, lehet, hogy bekerülhetnél valamelyik csapatba, de ebben sem vagyok sajna biztos. A másikat sajnos nem nagyon ismerem. Sok sikert!

15/L

2016. jan. 3. 20:19
 2/3 anonim ***** válasza:
Hobbiszinten bármelyiket, ha a személytelenebb órákat, rugalmasabb időbeosztást szereted jobban, akkor az aerobic a te sportod, ha olyan csoportba akarsz járni, ahol mindenki ismer mindenkit, az órák egymásra épülnek, akkor a másik.
2016. jan. 5. 15:35
 3/3 anonim válasza:

Az aerobicnak két fajtája van. van az amit akár egyedül is lehet otthon videórol nézve, és van a verseny aerobic amit én nagyon tudok ajánlani. Táncos is és erősít is, én már 11 éve csinálom és nagyon szeretem:) Úgyhogy azt is lehet csapatba csinálni és jó érzés egy közösségbe tartozni:)))

ők pl szerintem nagyon ügyesek:

https://www.youtube.com/watch?v=4k2ufKcWNtg

2016. jan. 14. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!