Valami ötletet adnátok hogy küzdjem le a félelmemet a konditeremtől?
Biztos, hogy kondizni szeretnél?
Vannak elég jó csoportos órák is. Kettlebell, Hot Iron, Crossfit, köredzés, TRX, BootCamps stb.
Csoportos órán hozzászoksz az edzéshez, utána ha váltani szeretnél: mész kondizni.
Tudom,hogy már többen írták elôttem,de csak megerősíteni tudom: senki sem fog lenèzni.Már több teremben jártam,mindig mindenhol nagyon kedvesek voltam velem.
Ha rossz tapasztalatod van, válassz másik termet.
Ès ha most kezded az edzèst, akkor keress szemèlyi edzőt.Ha nincs rá pènzed,akkor inkább menj csoportos órára ès beszèlj az edzővel,mond meg neki hogy először vagy itt ès segíteni fog.
Ja, ès önbizalom: fejet fel, mellet ki, hasat be. :)
Legyèl büszke magadra, hogy lementèl edzeni.Hogy igen, elkezdtem.Ne foglalkozz senki ès semmi mással, csak magaddal!Mindenki elkezdte valahol.
Legyèl büszke, hogy te már lent vagy a teremben ès nem a kanapèn üldögèlsz!
A változás a testeden már hèt után meg fog látszani.Dolgozz kemènyen, ne keress kifogásokat!Ès ami a legfontosabb: ne add fel!!!Saját magadèrt teszed, az egèszsègedèrt!Tartozol magadnak annyival, hogy megcsináld!Ès meg tudod csinálni!
Sok sikert!Hajrá! :)
Köszi Cortez! :)
Remèlem a kèrdező is így gondolja!
Látod! A csoportos óra a neked való. :)
Csak nézd meg milyen edzőhöz mész! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!