Honnan tudhatom, hogy hány kg a kétkezes rúd az edzőteremben? 24/L
Figyelt kérdés
Tudom, hogy béna kérdés, de nézegettem, és nincs ráírva sehol. Még kezdő vagyok. Ha otthon lennék, ráállnék a mérlegre, és kideríthetném, de így nem tudom, mihez kezdjek.2015. dec. 18. 05:24
2/15 anonim válasza:
Kérdezd meg valamelyik edzőtől, dolgozótól vagy edzőpajtitól, ahány féle rúd, mindnek más a súlya.
3/15 Cortez70 válasza:
Megkèrdezed, de a rövidebbek, amikkel bicepszezni szoktak áltàban 10 kilósak. A hosszú fekvenyomó rudak 20 kilósak.
4/15 anonim válasza:
Az én otthoni szlovák törékeny rettenetem 8.71kg ez rá is van írva, meg az is, hogy ne pakoljak rá 100-nál többet :)
5/15 anonim válasza:
Kérdezd meg az edzőt, de ha egy sima standard rúd, akkor az többnyire 15 vagy 20 kg.
6/15 Cortez70 válasza:
Okés, de nem otthoni törèkeny rudakról van szó. :)
8/15 Andi80018 válasza:
Igen, általában a kisebb 10 kg, a hosszú 20 kg. A francia szerintem még 10 sincs, sőt, tuti. Az olyan 8 lehet, nálunk legalábbis.
9/15 anonim válasza:
Sose aszt nézd legyél egy állat bika szakícsd neki :)
10/15 anonim válasza:
A francia 12,5 ;a kétkezes meg 20. Ezek a szabványok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!