Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Létezik ez? Kezdő effektus?

Létezik ez? Kezdő effektus?

Figyelt kérdés
Hallottam erről a kezdő effektusról, miszerint kezdőként az első időben lehetséges egyszerre zsírt veszteni és izmot felszedni. Egy hónapja indultam a nulláról edzettség tekintetében, diétázom (1600 kcal, 140 g ch, 140 g fehérje minimum, 60 g zsír az akkor 98 kilómhoz, edzőm írta az étrendet), emellé heti 5x saját súlyos, kis súlyzós edzést is végzek. Az első két hétben 2 kilót sikerült fogynom, most viszont a második hétben csak felet, ránézésre pedig sokkal többnek tűnik (szerintem). Létezik az, hogy amellett, hogy zsírt vesztek, jött fel izom is, ezért csak fél kiló mínusz a második kétheti eredményem? Az egy hónap alatt összesen 2,5 kilót fogytam, viszont ránézésre sokkal többnek tűnik, nem csak szerintem, hanem külső szemlélők szerint is. Köszi!
2015. dec. 13. 14:05
 1/1 Cortez70 ***** válasza:
Igen, kezdőknél lehet ilyen.
2015. dec. 13. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!