Ha valakit orron ütnek parasztlengőssel, akkor mi lesz?
tegyük fel hogy ez az orr: /|\ ha valakit egy tökéletesen megívelt parasztlengőssel úgy, hogy neki is rugaszkodott kicsit szóval ezáltal extra erőt belevitt, szóval pont \ <-- ezen a részen eltalálnak, akkor milyen következménye lesz?
Valamelyik diszkóban volt 1 bunyó és pont láttam ezt a részt meg hogy a csávónak vérzett az orra, de inkább bementem de így utólag azért érdekelne hogy mi lehetett az eredménye.
no shit, de én arra gondoltam, hogy hány napig gyógyulhat, meg volt 1x 1 csávó aki örökké röfögött mert nem bírt rendesen levegőt venni, mert valami boxoló volt eltörték az orrát és rosszul forrt össze.
Hogy milyen dolgok lehetnek belőle, szaglás romlás, eldeformáltság, könnyebben törik legközelebb stb...
Nekem regen 1x betort amikor okorkodtunk. Az rohadt fajdalmas volt es verzett nagyon. Azt hittem eltort de nem.
Gondolom az orrtores legalabb annyira faj.
Tobbszor volt olyan, hogy megutottek az orromat es azt hittem megint betort mert a fajdalom ugyanolyan volt de egyszer sem verzett.
Egyebkent deformalodhat. Ha lattal mar boxolot kozelrol akkor eszrevehetted is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!