Az orron levő mitesszerekkel mit tudnek csinalni? Nagyon idegesit mar több mindent vettem de nem segit max puhabb lesz a bőr de ugyanugy ott vannak a pöttyök vettem tapaszt meg ilyen tonikot clean clear de semmi.
Szerintem, ha nem olyan vészes, elég havonta járnod.
Letisztítják az arcod, felkenik a puhítót, kigőzölik, kitisztítják, fertőtlenítés, maszk, krémezés. ==> anyagok+ a kozmetikus ideje
Emellett fontos utána az otthoni ápolás, ami bőrtípus függő, és a kozmetikussal egyeztetsz.
Biztos, hogy mitesszerek, és nem a subaceous filmanetumok zavarnak? Olyanja mindenkinek van és teljesen normális.
A kozmetikus a mitesszereket kinyomja, aztán visszajön, én ennek semmi értelmét nem látom. Használj kifejezetten mitesszerekre való termékeket, pl valamilyen jó BHA hámlasztót.
A kozmetikus nekem semmit nem ért. Mire hazamentem már ott virítottak az újabb mitesszerek..
Én most hámlasztózok (BHA, AHA), mitesszer tapaszt használok meg mitesszer eltávolító pálcát, így kicsit jobb a helyzet, de szerinte az enyémek már örökre ott maradnak hiába minden :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!