22 éves lány vagyok, már lassan egy hónapja futok rendszeresen, este 8kor és este 6 után nem eszek semmit. Az a problémám, hogy eddig nem fogytam egy dekát se. Lehet, hogy valamit rosszul csinálok?
1. ahhoz hogy a fogyás beinduljon 40 percet kell szaladni, nem 25-öt!
2. jól tudod, hogy 3 óránként kell enni
3. naná hogy számolni kell a kalóriákat, itt egy kis program ami nekem sokat segített:
Köszönöm, hogy ilyen sokan válaszoltatok:)
Mióta futok egyszer volt, hogy sikerült dupla távot futnom, akkor is megfájdult a térdem.
Nektek kb. mikortól ment az 50 perc futás? Vagy egyből már annyival kezdtetek?
Nem szabad annyival kezdeni! Fokozatosan kell hozzászoktatni a szervezeted. Különben max 2 hétig fogsz futni.
én ma kezdem el ezt.
Figyelj, zsírégetésnél nem a távra kell figyelni hanem az időtartamra. Ezért írtam hogy 40 perc, nem pedig mondjuk 6-7km.
Tehát te arra koncentrálj, hogy 40 percig valamilyen intenzív aerob mozgást végezz - ha annyi futás nem megy egyszerre akkor 2-3 futás között lehet mondjuk 1-2 gyors séta vagy szobabiciklizés.
A lényeg a minimum 40 perc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!