A gyúrás folyamatos betartásával mennyi idő múlva látszik hogy erősödtem?
Figyelt kérdés
2010. márc. 21. 15:01
1/4 anonim válasza:
4 hónap 11 óra 7 perc
honnan lehetne ezt tudni?
"gyúrás betartása"
az milyen?
táplálkozásodat rendezd,az étrendet tartsd be,és akkor talán látszani fog,ez a türelem sportja, élvezd az edzéseket!!!az a lényeg
2/4 A kérdező kommentje:
hát úgy kérdezem hogy kb. mennyi idő. most hülyeséget mondok kb. 2 hónap vagy ilyenek.és a "folyamatos betartásával" ez meg úgyértem hogy nem hanyagolom el az edzést.
2010. márc. 21. 19:46
3/4 anonim válasza:
ha edzel rendesen 2 hnap mulva simán látod magadon.
6honap kell kb h más is észre vegye.
de persze csak akkor ha nem kényelmesen edzel meg ha nem 2-3szor egy héten.:)sok sikert
4/4 anonim válasza:
Én 2 hónap alatt híztam 8 kilót úgy, hogy heti 3 szor jártam. Legfőképp a kaján múlik (nem azon, hogy mennyit edzel). Egyél sok halat, csirkét, tojást edzés után. Edzés előtt meg lehetőleg szénhidrátot mert az erőt ad az edzéshez :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!