Hatékony önvédelem nőként?
Köszönöm szépen, hogy válaszoltatok nekem. Sajnálatos módon nekem az egyik lábamban vénás insuff van, ami 20 év alatt nem romlott semmit sem, mert vigyáztam rá, WT-t kezdtem el tanulni, de földrevitelnél mindig a visszerem rugdossák, így nem akarok minden pénzem liotonra költeni, a vállam kificamodott... és kaptam egy nagyon csúnya gégeütést... ezek után kezdtem el nézelődni itt a gyakorin, hogy mit is csináljak, mert ez nem igaz...
Egy nagyon jó barátnőm krav magázik, csak a lábam miatt nem biztos, hogy lehet oda mennem. Patkány nem akarok lenni, hogy megnézek egy edzést utána meg nem fogok oda járni...A WT vel nagyon befaragtam...
A bokszhoz nem értek, de sparringoltam bokszolóval és nem nagyon tudtam megütni. Igaz, én kezdő voltam ő meg nem.
Krav magára simán lemehetsz úgy is, hogy utána nem jársz le. Az első edzés ingyenes szokott lenni ráadásul és pont az a célja, hogy meg tudd nézni, hogy jó-e ez így neked. Semmi kötelezettséget nem von maga után, nem fognak rád csúnyán nézni ha mégsem jársz.
De ha már hatékony önvédelem: gázspray-d azért van, ugye? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!