Hogy hivjak azt a onvedelmi sportot amit Morgen hasznal a WD-ben? Lehet Magyarorszagon ilyet vagy hasonlot tanulni?
Figyelt kérdés
2015. nov. 14. 08:03
1/12 anonim válasza:
mert abból, hogy Morgen a WD-ben mindenki rögtön fogja tudni, hogy mi a rákra gondolsz...
egyébként stunt-fu-t csinál, mint úgy általában a sorozatokban mindenki.
5/12 aikiboxer válasza:
Bo-jitsu igen, ilyet aikidón tanulhatsz de nem érdemes vele foglalkozni, nem a leghatékonyabb stílus. A rövid bot sokkal jobb.
6/12 anonim válasza:
A sorozat azt mondja, hogy Aikido.
7/12 anonim válasza:
A sorozatban is minimum ötször kiderül, hogy Aikido.
És biztos, hogy lehet tanulni itthon is, mert én is két évig tanultam még régen.
8/12 A kérdező kommentje:
7# hol lehet ilyet tabulni melyik varosban? Megeri vagy tul sok erofeszitest igenyel?
2015. nov. 22. 06:47
9/12 anonim válasza:
Attól függ, hol laksz. Megéri e? Egyesek szerint nem, mert ők a puhakesztyüs akármit javasolják ahol van gyakorló küzdelem és zsákolás minden edzésen. Szerintem meg megéri elkezdeni.
10/12 anonim válasza:
Én 8. éve tanulom, és nagyon szeretem, bár még (szerencsére nem volt rá szükségem). Több városban is lehet tanulni, attól függ, hol laksz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!