Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogy kell helyesen vágtázni?

Hogy kell helyesen vágtázni?

Figyelt kérdés

2 és fél hónapja lovagolok (és nagyon szeretek☺)legutóbbi alkalomnál beindult vágátba a ló fenn próbáltam maradni már a nyakánál kapaszkodtam és már nem birtam és ugy voltam vele : "Jól van mostmár mind1 lekell esni egyszer a lóról".

És elengedtem a nyakát és leestem ☺

Aztán rá 5 percre megint beindult de most szorítottam erősen a lovat és fogtam jó erősen a kantárt, de most se volt olyan jó mert most sokkal, de sokkal gyorsabban futott és szerencsére fennmaradtam de a nyakára csúsztam☺, de végülis megdícsért miatta az oktató, hogy fennmaradtam és hogy megfogadtam a tanácsát.

Aztán rá 10 percre megint beindult vágtába, de most azért mert előtte egy nagy ló (hucul lovon ülök) elment vágtába és utánna akart menni és ő is beindult ,de most visszatartotta az oktató és szerencsére most is fenn maradtam......na igen ez a tröténetem.....

És arra lennék kiváncsi, hogy, ha esetleg az elkövetkezendőkben beindulna vágtába (ugyhogy én még nem is tanultam) akkor hogy csináljam helyesen, hogy maradjak fenn a lovon, hogy irányítsam jól, kantárt hogy fogjam....stb.?? Köszönöm előre a válaszokat!☺

2015. nov. 24. 16:37
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
(Utolsó) Nem tartanak vaddisznót a lovardába, csak az erdőben van a lovarda és be mászkálnak eléggé sokszor a disznyók ;))
2015. nov. 29. 15:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!