Késő 21 évesen elkezdeni cselgáncsozni? (Nem versenyszerű)
Sziasztok!
Általános iskolában testnevelés tagozatos voltam, kézilabdáztam és fociztam, atlétika kisebb szinten. Ízületeim sporthoz jó állapotúak.
Középiskolában testnevelés orientációra jelentkeztem, ahol még kezdés előtt tájékoztatva lettünk, hogy vannak szabadon választható sportágak, amikkel külön lehet foglalkozni. Köztük szerepelt a cselgáncs is, ami felé már akkor kacsintgattam. Azonban 2 és fél év után otthagytam az orientációt, mert az ígért dolgokhoz képest nem volt megfelelő az oktatás, sportág választása meg pláne nem volt. Biztosan közrejátszik, hogy a mi évfolyamunk volt az első, ahol bevezették az orientációt, de nem tudom elfogadni magyarázatként. Gondolom megfigyelték mennyire van motiváció, de ha nem igyekeznek azt bennünk sportolókban megteremteni, akkor a semmiből és a semmiért nem lesz motivációm, legalábbis én így vélekedem. Azóta a sport rendszerességét kerékpárral és néha úszással tartom.
Szerintetek ilyen hátérrel és ilyen korban nőként érdemes lenne elkezdenem a cselgáncsot?
Előre is köszönöm!
1-es tényleg? :) Azért írtam zárójelbe azt, hogy nem versenyszerű, mert ahhoz már soknak tartottam a korom. De akkor ezek szerint még lehetséges ez is. :)
Köszönöm a válaszokat!
1. vagyok.
Igen,ez igaz. Bár hozzá tenném,hogy az ominózus hölgy előtte is igen sportos volt és heti 3-4 edzésre jár!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!