Tempós gyaloglás (hegymenetben) utáni minimális, kellemes izomláz mit jelent?
Figyelt kérdés
Fogyni szeretnék,eddig megfelelő étrenddel leadtam 19 kilót.Most mozogni is elkezdtem,mert még 80 kiló felett vagyok.
Edzőterembe járok heti 3X45 percet.Emelkedőn gyaloglok közepes tempóban.
Viszont meglepődtem,hogy érzem az "izmaimat" a lábamban,van egy kellemes izomláz érzetem edzések után.
Ez normális, vagy esetleg "túledzem" magam és a zsírégető tartományból átlépek a kardio/erőnléti tartományba? (amit nem szeretnék)
Attól,mert kis izomlázam van,attól még ugyanúgy aerob marad a mozgás?
32/N
2015. nov. 12. 14:48
1/1 kovpet válasza:
Pulzus alapján csináld, de szerintem kicsit túlspilázod a dolgot. :) Eddz rendszeresen meg táplálkozz helyesen és megy az, nem kell grammozni a kaját meg mikroszkóppal elemezni az edzést azért. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!