Egy 16 éves lánynak milyen sportot nem késő elkezdeni?
Sziasztok!
3.-os g imis vagyok és szeretnék egy új sportot elkezdeni. Tudni kell rólam, hogy általános suliban szertornáztam, táncoltam, röplabdáztam, de különböző okok miatt, abbahagytam őket. Kb. 2 éve bulimiás lettem azóta pedig különböző evészavaraim voltak, majd zugevő lettem, és meghíztam. Nem vagyok kövér, de ahhoz kepest, hogy mindig is vékony, csupaizom, izgő-mozgó gyerek voltam ez SZORNYU állapot nekem. Szerencsére kezdek felépülni, és még fájnak a lelki sebeim, de gyógyulgatok. :)
Imádok önfeledten csapatban játszani, de önállóan is szeretem megmérettetni a tudásom. Mivel szeretem is csinalni, a legtöbb sporthoz van érzékem. Ezeket a drága aerobic klubokat utálom, nem nekem valónak, akárcsak a konditermek...
Milyen sportot javasoltok, ami nem túl drága, és nem túl ritka? (Kisebb városban lakom, itt nincs túláradóan sok lehetőség)
Előre is köszönöm a válaszokat!
Én a kézilabdáról és a harművészetekről nem tudok nyilatkozni ilyen témában. :)
Viszont épp tegnap vágtam neki véletlenül egy 8kg-os kettlebellt a térdemnek. Nem fájt, de olyan szinten kiakadtam, hogy még a mai napig csak erre tudok gondolni: az érzésre amit átéltem... elég rossz:((((((((
Ha ilyen érzés harművészeten, ha esetleg térden rugnak én nemigen akarok sparringolni
Igen ezt tudom, hogy jobban vigyáznak egymásra, de ha tegyük fel becsúszik?
Krav magára jártam egy ideig, mert rohadtul élveztem, hogy "birkózhattam" a partneremmel. :))))
Illetve fejlődni is lecetet, mert a kezdők mellé általában haladóbb partnert osztot be az edző, aki inkább arra ment rá, hogy nekem segítsen és ne magát edze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!