Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ritmikus gimnasztikához hány...

Ritmikus gimnasztikához hány kilónak kell lenni?

Figyelt kérdés
Jövő évtől ritmikus gimnasztikára fogok járni,de csak hobbi szerűen.Elég hajlékony vagyok,a spárga,a híd és a kézenállás is megy,plusz régen táncoltam.Csak az a bajom,hogy 158 cm és 55 kg vagyok,és félek,hogy így nem lehet elkezdeni.Elkezdhetem jövő évtől,vagy előtte fogyókúrázzak?Válaszokat előre is köszönöm!

2015. nov. 5. 18:22
 1/2 anonim válasza:

Annál egyszerűbb minél vékonyabb vagy, azonban nem akadályoz sokakat a kiló. szt. próbád meg és nagyon sokat nyújtsál hogy véletlenül se maradj le, azonban ha mégis fogyózni szeretnél, akkor:

-este 5-6 után ne egyél és vacsira is csak gyümölcsöt

-és mindenképpen figyelj arra hogy mit eszel, ne sok cukrosat!

2015. nov. 26. 19:43
 2/2 anonim válasza:
Lehet már nem aktuális kérdés, de én azért válaszolok. 158 cm és 55 kg vagy. Hány éves vagy? Egyébként, egyáltalán nem számít, hány kiló vagy, nyugodtan elkezdheted. Nekem is van egy edzéstársam, aki nem épp vékony alkat, mégis jár rg-re. Nem kell fogyókúráznod sem, csak kínoznád magad. És ha tényleg hajlékony vagy, a kutya se fogja nézni hány kiló vagy. Úgyhogy kezd el nyugodtan, és ne kezdj el fogyózni!
2016. febr. 19. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!