Ha elsősorban vékonyítani akarom a combom, milyen tempóban érdemes futni?
Figyelt kérdés
2010. márc. 18. 15:48
1/4 anonim válasza:
Semmiképp nem kell rohannod, illetve nem a gyorsaságon fog múlni, simán csak kocoghatsz is. Először nem fog vékonyabbnak tűnni a combod mert bedurrannak az izmaid, hanem lassan kiszálkásodnak az izmaid. De ez nem egyik napról a másikra. Ugrálókötél?
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Hiszek neked, mivel volt már, hogy futottam néhány hétig és csak annyit tapasztaltam, hog yizmosodik a lábam, semmi mást. Ezek szerinte nem kellett volna abbahagynom. Az ugrálókötél nem rossz ötlet. : D Megyek is előbányászom, amit 12 évesen használtam. : D
Mennyit kellene ugrándoznom vele naponta? : D
2010. márc. 18. 19:16
3/4 anonim válasza:
Csinálj belőle sorozatokat, 10-20-30-as ugrások, eleinte nagyon ki fogsz fulladni, de ez idővel javul, ne ess abba a hibába hogy magasra emeled a lábad mikor ugrasz azzal még jobban kifulladsz. Csak lazán.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszimöszi.: D
2010. márc. 21. 15:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!