Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ez a cyma ak jó lenne egy...

Ez a cyma ak jó lenne egy kezdőnek?

Figyelt kérdés

Egyáltalán ez jó(mert elég olcsó a többihez képest)? Nincsennek annyira nagy terveim vele egyenlőre csak a haverokkal lődöznénk kicsit. Erre megfelelne?

Ha nem akkor mit ajánlotok?

2015. okt. 27. 09:56
 1/8 A kérdező kommentje:
[link] erre az cyma ak-ra gondoltam csak elfelejtettem belinkelni.
2015. okt. 27. 09:58
 2/8 anonim válasza:
100%

Ez nagyon a legalja vacak,ne vedd meg,mert csalódni fogsz!

Komolyan!

2015. okt. 27. 10:17
 3/8 A kérdező kommentje:
akkor mit ajánlasz 30 ezer körül?
2015. okt. 27. 11:14
 4/8 anonim ***** válasza:

Én se majánlom, több, az oldalon leírt tulajdonsága nagyon gyenge minőségről árulkodik. Nagyon kicsi az akkumulátor kapacitása (700 mAh.. egy átlagos, normálisabb minőségű fegyverben 1200-1300 mAh-s akksi dolgozik.) A kisebb kapacitású akkumulátor arra utal, hogy a puska motorja nem egy erőgép, kevés árammal is beéri, nem kell sok a meghajtásához, ergo gyenge. (Villamosságtanilag nem pontos a megfogalmazásom, de alapjában véve ez a lényeg.)

A másik gyanús érték a fegyver csőtorkolati energiája (180 fps) Több, mint valószínű, hogy műanyag gearbox-os a drágaság, amit linkeltél. Ebből egyenesen következik az, hogy nem lesz hozzú életű...

A cyma egyébként jó gyártó, de érdemesebb magasabb kategóriából választani. Mert ha pl komolyabban szeretnél játszani, akkor már nem kell fegyverre költened, hiszen van egy teljesen jó kezdő eszközöd.Ha az orosz vonal tetszik, akkor pl:

[link]

[link]

vagy esetleg mp5: [link]

Érdemes megnézni a kiszemelted és az általam linkelt példányok tulajdonságait. Kicsit túlmutatnak a megszabott 30 ezres kereten, de ennyiért és egy kis odafigyelésért cserébe igen tartós airsoft fegyvert kapsz.

2015. okt. 27. 19:29
 5/8 A kérdező kommentje:

Megnéztem a cm.521c elég pofás darab.

Még lenne egy kérdésem erről mi a véleményetek: [link] (nem akadékoskodás, csak ha lehet kicsit spórolnék ha lehet)

2015. okt. 27. 19:40
 6/8 anonim válasza:
Nem.Ha szeretnél egy viszonylag tartós airsoftot legalább fém gearboxa legyen. És jobb ha tudod az ilyen full műanyag testű, műanyag gearboxú fegyverek nagyon pontatlanok és rossz a lőtávjuk. Szerintem még gyűjt 10-20 ezret és abból egy teljesen fém fegyvert tudsz venni.
2015. okt. 29. 20:14
 7/8 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat végül egy ismerőstől tudtam egy cyma 028-as ak-t szerezni elég barátságos áron.mindenkinek ment a zöld pacsi.
2015. nov. 1. 10:45
 8/8 adam gyanyi válasza:
lehetne scorpion is nem?
2015. nov. 10. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!