1/6 anonim válasza:
Airsoftmagyarország.hu oldalt személy szerint nem javaslom. Tény, ami tény, hogy megbízhatóak, de NAGYON túlárazva adnak mindent.
Maga a fegyver korrekt, de m4-esnek inkább javaslok Dboys (Boyi) márkájút.
Taiwangunon nézz körül, lengyel bolt. Sokkal olcsóbb minden és 5 nap alatt nálad van a cucc :)
3/6 A kérdező kommentje:
Ha onnan rendelem akkor sem olcsóbb ez. Mert a posta 9€.
2015. szept. 24. 18:56
4/6 anonim válasza:
Valóban, azt elfelejtettem, hogy mi mindig többen rendelünk... :)
Na, ez egy elég jó fegyver. Nekem is ilyen volt az álmom, fa-acél verzióban, de a végén egy acél ak-105 lett belőle.
Használd egészséggel!
5/6 A kérdező kommentje:
Első fegyvernek nem akartam sokat kiadni rá, mert lehet hogy nem jön be az egész. Köszönöm szépen!
2015. szept. 24. 21:24
6/6 A kérdező kommentje:
Én is az acél testest néztem, de belsőleg ugyan az. De már mindegy. Majd egyszer talán ha megadja magát vagy ha komolyabban veszem. M4-et is szerettem volna, de egy jó M4-et meg kell fizetni. Mert a CM M4-ekről nem hallottam jót. Ha CM, akkor AK.
2015. szept. 24. 21:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!