Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Fehérjeportól lett rossz a...

Fehérjeportól lett rossz a vérképem?

Figyelt kérdés
Karbamid és gpt volt magas. Eleget iszom erőlkődni nem tudom erőlkődtem e nagyon előtte. Diétázok sok zöldséget eszek. Vérvételkor beteg is voltam

2015. okt. 26. 20:56
 1/4 A kérdező kommentje:
Megnéztem már interneten de hátha tudtok valami okosabbat írni
2015. okt. 26. 20:58
 2/4 anonim ***** válasza:
mennyi a napi fehérkebeviteled napi szinten és mennyt edzel?
2015. okt. 27. 11:40
 3/4 A kérdező kommentje:
Mindennap edzek. 80kilómhoz beviszek 160-180 gramm fehérjét
2015. okt. 27. 13:23
 4/4 anonim ***** válasza:

Nem gondolom első körben hogy túl sok, de talán 2fölé inkàbb ne menj . Nyilvàn nem vagyok az orvosod , így làtatlanban ez a véleményem. Ha a fehérjeport arra használod hogy kiegészítsd vele a napi fehérjebeviteled (pl edzès utàn), akkor nem kène hogy bajod legyrn; ha meg túl sok a fehèrje (annyi, ami megterheli a szervezeted), akkor meg mindegy hogy porból vagy tojàsból vitted be.

Ha beteg voltàl akkor lehetett a vèredben kb bàrmi. Ezt így megmondani nehèz, én nem értek hozzá elèggè. Mindenesetre jobb lenne egy olyan minta amikor jól vagy, plusz az orvos vèlemènye.

Ès ne azt hangsúlyozd neki hogy iszol turmixot mert az vères rongy, inkább azt hogy mennyi a napi beviteled.

2015. okt. 27. 16:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!