Kreatin használata? Lejjebb részletesebben
Vettem tablettás kreatint, és 5 db ot kell naponta bevenni. Azokat hallotam még mellé, h lekell fárasztani edzésekkor nagyon az adott edzett izomcsoportot, illetve nagyon sok vizet kell mellé inni. Azt írja minden nap kéne bevenni 5db-ot de ha csak edzés nap veszem be az is elég nem? (heti 3*) Mellete fehérjét iszok!
Egyéb tapasztalatok, vélemények?
köszi
M
18/f
AMENNYIBEN KREATINKÚRÁT AKARSZ!!ÍGY A HATÁSOS!!!
a testsúlyod oszd el hárommal!!tehát ha 90 kiló vagy /3=30
akkor feltöltési fázisban 30gramm kreatin kell!!!minden 5 grammhoz fél liter víz és 20 gramm szőlőcukor,vagy 15 perccel szénhidrátos(rízs)étkezés előtt.
a feltöltési szakasz 5-7 napból áll.
a szintentartáshoz 10-15 gramm is elég. de az mehet huzamos ideig, természetesen szőlőcukorral,vagy 15 percel szénhidrátos étkezés előtt.
nem szokták javasolni a tabis kreatint,mert nem gazdaságos.
a jó öreg monohydrate por 600gramm 3200 ft,simán kijön belőle egy kúra neked szerintem.
a kreatin mindenap kell szedni,különben a hatását nem fogod érezni, használhatos csak edzés előtt erőszint növelőnek,de inkább HOZD KI BELŐLE A MAXIMUMOT!
ha esetleg nem hinnél nekem,akkor egy írás:
mindjárt az első mondat:
A kreatint csak kúraszerűen érdemes használni!
olvasd el!!
legközelebb mielőtt veszel!!!!
ja és bocsi kimaradt: az ne zavarjon be,hogy mi van ráírva, a mintaadagolás alatt,az van,hogy egyénre szaboddat még nagyobb hatást fejt ki.
az egyénre szabott a testsúlyod,hajrá!
Köszi szépen a válaszokat! Ezt betartom! Amugy azért nem kérdeztem meg, mert nem egy bodybuilder bltban , hanem Hervisben vettem.
M
hát vagy úgy döntesz hogy veszel szőlőcukrot és azt raksz bele,vagy 15 perccel rizses kaja előtt veszed be.
de olvasd el a linkelt szöveget!!!
szerintem még nem olvastad el.
hát a rágótabi nem gazdaságos,
ha olcsó és jó kreatint akarsz ,amivel tudsz kúrát csinálni,ebbe semmi extra nincs,csak sima monohydrate:
bioteches boltba találsz
3700 ft bó lmegvan a kúra!!
rágótabit inkább szintentartáshoz,vagy csak simán edzés előtti energizálónak érdemes használni.
Tehát akkor :
~veszek port, vizzbe keverem és egy héten át ( reggel, edzés előtt , edzés után , este ) megiszom sok vizzel. (napi 30g)
~erre rá megkell ennem 15 g szölöcukrok. ( tanácsos edzé közben is zabálni a sz.czkrot?)
~egy hét után , szintentartás , ugyan ez csak 15 g-vel. és ezt az egészet , kb 2 hónapig?
~ és jól lefárasztani az edzett izomcsoportot edzésekkor
Mennyi idő alatt várható , ezekkel a paraméterekkel szemmel látható izomnövekedés ? ( pl bicepsz)
És azt mondják, a pihentető szakaszban , mikor nem szeded , nagy mértékben eltünik az izom. Mennyre igaz ez?
M
90 kiló vagy???mert csak akkor megy a 30 gramm. ha 80 vagy akkor 25 mondjuk.
tehát igen mehet adagonként 15 gramm szőlőcukor,ha 10 grammot szedsz egyszerre akkor több szőlőcukor is 30 gramm akár és 1 liter víz,grammonként kell egy deci!!
tegyük fel a kúra alatt jön rád 4 kiló, ha abbahagyod lemegy 2,de marad két kiló!
én még soha nem estem vissza abbahagyás után,azért mert figyeltem a kajára.
azon múlik minden.remélem a body builderes alapismereteket elolvastad már.
ott van legjobban összeszedve.
szóval a kreatin segít a kaja jobb beépülésébe,ezért is kell nagyon figyelni a kajára, hát nem igazán lehet azt megmondani,hogy mennyire látszik meg..
lehet sehogy,lehet nagy eredményt hoz,rajtad áll és a kaján!
hogy bicepszre háát..szóval az egy rosszul fejlődő testrészed?
arra figyelj,hogy 3 gyakorlatnál,12 sorozatnál többel ne edzzd!!gyakran túledzik és azért nem fejlődik.
illetve a hátat külön napon edz és akkor is kap a bicepsz.
az első gyakorlatod mindenképp állva kétkezes bicepsz. legyen.
ha így is nehezen fejlődik bombázd meg "vetkőzősorozatokkal"
tehát:
ha 20 kilóval csinálod,akkor pl: 20 kilóval megy a 8, elfáradsz ledobod leszedsz 5 kilót,pihenés nélkül tovább ,elfáradsz leszedsz 5 kilót,ujra amennyi megy..
vagy még egy trükk: triszett edzés
ilyen sorrendbe próbáld ki állva bicepsz-scottt pad-egykezes koncentrált
egy sorozat állva bicepsz után pihenés nélkül!! egy sorozat scott pad pihenés nélkül egy sorozat egykezes! ez kb 24 ismétlés utána pihi
majd még 3 szor ugyanezt!!!
rövid ellenben intenzíven odatesz a bicepsznek!érdemes kipróbálni!jó edzést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!