Tömegnövelés diéta nélkül? Részletesebben lent.
183 cm magas, 73 kg-os srác vagyok. Ez gyakorlatilag a pont ideális kategória, de szeretném átformálni a testem, szélesebb vállat, több izmot. Gyors az anyagcserém, mert elég sokat eszek, de nem hízok ennek ellenére. Nem akarok testépítő lenni, csak átformálni a testem, férfiasabb lenni, kb. 10 kg izmot felpakolni.
Az étrendem egyébként az összetevők tekintetében nem nagyon tér el attól mit különböző testépítő oldalakon írnak: húst gyakorlatilag csak csirkemellet eszek, rizzsel legtöbbször, semmi édesség,...stb. A mennyiségben van eltérés: kb. 500g csirkemellet kellene megennem naponta a kalkulációim alapján, ami nagyon sok, és biztos nincs meg (úgy tippelem fele lehet meg biztosan).
Lehetséges lenne elérni a célom 1 év alatt étkezési szokás változtatása nélkül? Tehát érne valamit, ha elkezdenék heti háromszor edzeni?
mark86
nem!
1.tök mindegy mi akarsz lenni,ugyan azt kell tenned mint egy testépítőnek ha 10 kiló izmot akarsz felszedni
2.ha a kajádon nem változtatsz nem érsz el semmit,edzhetsz évekig..
3.nem kell csirkemell,jó a comb,halkonzerv,tojás,túró!
4.kiegészítheted a kajádat protein turmix-al hogy meglegyen a mennyiség!
5.heti 3 edzés nyilván elengedhetetlen de 10 kiló izmot tökéletes körülmények mellett,jó genetikával is minimum 1 év felszedni
további kérdésre szívesen válaszolok!
mark86
mivel eddig nem edzettél,némi változás várható,de 10 kiló izomról ne is álmodj,max.3ról! a kaja 70%-ban számít a testépítésnél!
mark86
megjött a naturalista koxcsoport képviselője is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!