Amerika205 kérdése:
Lehetek diákmunkába személyi edző (17 éves vagyok), és ha igen hol?
Figyelt kérdés
2015. okt. 18. 17:52
1/4 anonim válasza:
Miért, 17 évesen már megvan a papírod arról, hogy személyi edző vagy? Vagy láttál valahol ilyen kiírást, valamelyik diákmunka közvetítőnél, hogy személyi edzést is lehet vállalni a Tesco helyett?
2/4 anonim válasza:
valószínűleg találnál olyan helyet, ahol igen. Én is láttam már gyerekeket, ahogy másoknak magyaráznak gyakorlatokat és csak reménykedtem magamban, hogy nem kap ezért pénzt....
nevetséges, hogy ma kb az lesz személyi edző, aki akar. Kéne hozzá egy tanfolyam (én ha az akarnék lenni, akkor lehet hogy a TF-re mennék), de azért egy okj legalább. Ugyanis elméleti ismeretek kellenek anatómiából, hogy ne veszélyeztesd a klienseket, hogy tudd a gyakorlatok pontos végrehajtását.
Plusz nem ártana olyan minimum 5-10 év edzésmúlt sem. Valaki azt mondja, hogy versenyezni is kell, mondjuk én ezzel nem értek egyet, de azért edzésmúlt legyen már...
3/4 aikiboxer válasza:
Ha van 10 év komoly sportmúltad, akkor lehetsz személyi edző, keress tanítványokat... De szerintem is tanulnod kellene előtte, egy edzői papír a minimum (ha van komoly sportmúltad), meg segédedzőség valahol... Ilyen fiatalon senki nem fogja rád bízni az egészségét.
4/4 Sunshinedoll válasza:
Biztos van olyan hely, ahol lehetnél, más kérdés hogy ki menne olyan edzőhöz, akinek papírja sincs róla. A vendégnek minden joga megvan elkérni a papírjaidat róla, és akkor meg hoppon maradsz, és neked lesz rohadt ciki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!