Szabad minden nap edzenem otthon?
Nem nem szabad:D jó viccen kivül edzhetsz...csak sztem a kondi terem hasznosabb...de ha otthon akarod csinálni akk iktas be futást.
pl elmész 30 - 45 percet futni
jah is mien eredményt akarsz? tömegnövelést vagy szálkásítás?
1. 166 cm és 55-56 kg vagyok
14/F
2.Szálkásítani nem nagyon hanem inkább nagyobb izmokat meg erősebb legyek.Most megyek 1.be gimibe hogy ne szivassanak annyira.Már valami alap van de nagyobb kart,kockásabb hasat,szélesebb válat,nagy mellizmot akarok.Kajálással nincs gond egész nap zabálok :P
De egyébként azért tettem fel kérdést.Sok helyen,láttam hallotam hogy hagy ki 1-2 napot 2 edzés között és másra edzek pl 1ik edzésen mell-hát-has másikon kar-váll-láb ilyenek.De én minden nap szeretnék minden csinálni.
Hali!
Igazad van de nem csapom le meg nem is tudnám mivel tényleg így is lehet eredmény othhon de konditerembe nagyobbat érhetsz el.De ha sokat foglalkozok otthon akkor simán elérhetek eredményt max hosszab idő alatt!
Ezaz hogy nem bírom egésznap.De ha bírnám csinálnám :D
De úgynézki inkább minden 2. nap edzek mert kell pihenő izmoknak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!