Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Otthon eddzek. Szerintetek...

Otthon eddzek. Szerintetek mikor fog meglátszani?

Figyelt kérdés
9 kilóval ugy,hogy a könyokömet a combomra teszem és súlyzózok,egyátalán segít valmit?vagy még milyen gyakorlatokat lehet csinálni?
2010. márc. 14. 22:07
 1/3 anonim válasza:
2010. márc. 14. 22:12
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem te sem tudod, hogy mit csinálsz, szóval szerintem soha sem fog meglátszani.
2010. márc. 14. 22:47
 3/3 anonim válasza:

Hát kicsit egyetértek az elöttem szólóval, de azért bármi lehet. Iszonyúsok gyakorlat van nézz utána, nem tudom elmondani de arra figyelj hogy minden izmodat ha lehet dolgozd át. Én egy tipikus othoni sportoló vagyok, azért mert 5 éve amikor nekikezdtem kb 95 kiló voltam és 16 éves. Mára már amikor a tükörbe nézek néha ámuldozom hogy én vagyok az, mert most már 66 kiló vagyok és a rendszeresség miatt a heti szigorú 3-4 tornázás hatására és természetesen rendes étkezés hatására szép nagy lett a vállam, idomos lett a karom és a hátan, na meg a hasamon is látszódnak már a kockák. Ugyhogy nem egy rövid folyamat az othoni edzés.

Mindenesetre nem akarlak elkeseríteni ezek csak az én eredményem gondolom vannak akik gyorsabban elérték ezt. Az a fő ogy kedz el edzeni és azt rendszeresen csináld, de az picit ledöbben tett hogy a kezeddel csinálsz valamit és ennyi. Én a karomat és vele együtt a hátamat 5 mozdulatsorral szoktam edzteni a melkasomat 3 mal a lábamat 6 mozdulatsorral a hasamat meg 4gyel, ugyhogy nézz körül én ezeket az internetről meg testépítőknek való ujságokból néztem ki.

2010. márc. 14. 23:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!