Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Nem érti meg hogy fáj. Mit...

Nem érti meg hogy fáj. Mit csináljunk?

Figyelt kérdés

Sziasztok. A tesi tanáromról lenne szó. Le írom hogy milyen egy óránk.

Átöltözünk tesire, jelentés, és gimnasztikázunk\nyújtúnk a futás előtt. Na és a nyújtásnál kezdödnek a gondok. Egyszerűen nem érti meg hogy fáj mindenkinek amit csinál. Azt csinálja, hogy mondja hogy mit kell csinálnunk, ma például álltunk,láb összezárása,és le hajolás ameddig tudunk. Ezzel nincs semmk baj, csak azzal hogy megnézzi ki meddig tudja, sorba végig megy, aki nem tudja le érinteni a tenyerét azt le nyomja, :\ Ma egy lánynak nagyon fájt, le kellett őt vinni a suli dokihoz. Mindenkin végig ment, nekem az volt a szerencsém hogy hajlékony vagyok és ezt tudom. De a múlt héten angol spárgázni kellett, és azt én se tudtam és lenyomott, nagyon-nagyon fájt... A fiúknak is ugyan ezt csinálja, őket is simán lenyomja spárgába. Az osztály fönöknek mondtuk már ezt hogy mi van, a tesi tanárral is beszéltnk erről, de azt mondja röhögve hogy: gyerekek! muszály nyújtani, a nyújtás fájdalmas dolog, nem tudok mit csinálni ettől már csak fájdalmasabbakat fogunk nyújtani...

Mit csináljunk a többiekel hogy meg értse a tesi tanárunk hogy baromira fáj amiket csináltat velünk????

2015. szept. 17. 17:25
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Szerencsére kirúgták, azzal az indokkal hogy: a gyermekek testi épség veszélyeztetettsége, vagy valami ilyesmi volt. Egy tök jó fej, laza tesi tanárt kaptunk. Imádjuk vele az órákat, általában az óra végére a földön fetrengünk a nevetéstől. Nála úgy van hogy:

Hétfő:keményen dolgozunk,mindenki bele ad mindent.

Kedd:laza, csak játszunk,és röhögünk

szerda : keményen dolgozunk,mindenki bele ad mindent.

csütörtök: laza, csak játszunk és röhögünk

Péntek: korizni,úszni,futni,túrázni,stb megyünk (sulin kivülre). Egyszóval nagyon jó hogy ő lett a tesitanárunk.

2015. nov. 20. 18:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!