Boka szalag részleges szakadásom van. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Eltiltottak a sporttól 6 hétig, utána is csak óvatosan lehet, fokozatosan.
Alapból szénhidrát diétán vagyok diabetes miatt, most csökkentsem a szénhidrátot?
2015. szept. 15. 10:56
1/10 anonim válasza:
Minek? Komolyan,minek? Főleg diabetes betegen?
2/10 A kérdező kommentje:
Azért, mert nem mozoghatok nagyon. Tiltva vagyok a sporttól. A sport miatt több ch-t eszek alapból, mert ahhoz kell. Viszont most nem lesz sport jó ideig.
2015. szept. 15. 11:12
3/10 anonim válasza:
Igen, változtass az étrendeden az aktivitási szintednek megfelelően, mert ez nem 6 hét lesz... mire a régi formád visszajön akár 6 hónap is lehet...
4/10 A kérdező kommentje:
6 hónap? :O ez tapasztalat?
2015. szept. 16. 09:24
5/10 anonim válasza:
3x nyúlt aztán az orvos közölte, hogy legközelebb szakadni fog és műteni kell majd... szerencsére csak részlegesen szakadt február végén így, 1 hét fekvés-polcolás után, mankóztam 2-3 hétig. május végén tudtam először újra futni, a júniusi 1 hetes hegyi túrázgatáson még simán megéreztem és könyebben fáradt, messze nem állt még vissza, szóval 6 hónapig nagyobb terhelésre bőven roszabbul fog reagálni mint eddig, az lehet hogy a sportot fokozatosan visszavezetheted 6-10 hét után, de ez attól függ mennyire fontos, mennyire volt súlyos a részleges szakadás de ne várj csodát, szar lesz és gyenge, nagyon sokáig, szóval bele kell kalkulálni az étrendbe
6/10 A kérdező kommentje:
Én "csak" bokarögzítőt kaptam, de azt 6 hétre.
2015. szept. 16. 14:07
7/10 anonim válasza:
Az alap, annak ellenére, hogy a TB miatt járna 10 alkalmas gyóytorna, még a korház ortopédeszközeiből se kaptam kedvezményt anno, de már gyakorlott bokaroncsolóként volt.. Mankó meg kényszerből, járni kellett órákra, 40 perc bkv meg nem gyerekjáték, ha nem tudok csak féllábbal haladni :)
8/10 A kérdező kommentje:
Én 50% kedvezménnyel kaptam a rögzítőt, igaz így is drága :S
2015. szept. 17. 09:17
9/10 A kérdező kommentje:
Nah igen, a gyógytornát is csak netről tudom :S
Azt hol lehet kérni? Házidoki kiirja, ha viszem a leletet?
Balesetis doki azt mondta, akkor menjek vissza, ha gond van.
2015. szept. 17. 09:31
10/10 anonim válasza:
Nem tudom, első körben érdemes szerintem nála próbálkozni, én is utólag értesültem róla, viszont ezek még megvannak könyvjelzőbe ( amúgy is kelleni fog még... :D )
Őszintén szólva én lusta voltam rendesen csinálni, de ha unatkozik az ember, akkor nem árthat ( vagyis pont de, szóval ésszel .. )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!