Budapesten keresek tollaslabda oktatást?
12 éves fiam ki szeretné próbálni a tollaslabdázást. Ismer valaki olyan egyesületet, ahol foglalkoznak gyermek-oktatással?
XVII. kerületi lakosként olyanra van szükségünk, ahova nem kell órákat autózni vagy utazni.
Előre is köszönöm!
Miért nem tollasozol te vele?
Minek ehhez oktató?
Játszani te is tudsz vele, ehhez nem kell oktatás.
Majd ha már belejött, megszerette, és akar ezzel komolyabban foglalkozni, akkor érdemes keresni olyan helyet, ahol ezt magasabb szinten művelik, de a kipróbáláshoz nem oktatás kell, csak egy tollaslabda-szett, és két ember, aki játszik. Ebből a gyerek már adott. A második miért nem leszel te?
Azt javaslom, hogy keresd meg a Diabolósokat emailben, ők segítenek.
Nagyon köszönöm a válaszokat!
Én szívesen játszanék vele, de sajnos nagyon rossz állapotban vannak a térdeim, így sem biciklizni, sem ugrálni nem tudok (leguggolni pláne nem), így nem biztos, hogy nekem hasznomra válna a játék.
Kedves Kérdező!
Szerencsére most már sok helyen van Budapesten tollaslabda csapat. Arra is van lehetőség, hogy a gyerek iskolájában indítsuk be a sportágat, mivel a szövetségnek van erre pályázata. Erről is szívesen adok részletes információkat.
Nem tudom a XVII. kerület melyik részén laknak, mert a X. kerületben több szakképzett kolléga is dolgozik. Nem tudom mi számít itt reklámnak, ezért kérem keressen meg a szucs.zoltan@interware.hu e-mail címen. Konkrét helyeket és edzőket tudok ajánlani.
Tiszteletben tartva a korábbi válaszadók véleményét, mindenkinek azt javaslom, hogy szakember segítségével kezdje el a sportágat. Minél kezdőbb valaki, annál több útmutatásra van szüksége, hogy valóban örömét lelje a játékban. Megfelelő teremre és felszerelésre is szükség lesz. A játékboltok "tollaslabda szettjei" sajnos sportolásra alkalmatlanok.
Természetesen mindenki ott, úgy és azzal játszik, akivel akar, de talán nem véletlen, hogy a komolyabb tollaslabda központokba sokszor még más teleülésről is hoznak gyerekeket. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!