Futás és izületi gondok? (lent bövebben)
Nagyon szeretek futni, söt màr szükségem van rà ez amolyan feszültség levezetö viszont kicsit meg van süllyedve a talpam és az utobbi idöben fàj a belsö bokàm és a térdem. voltam dokinàl és kiirt egy gyogybetétet de nem sok vàltozàst érzek sött szerintem csak rosszabbodik ugyhogy le akarom tenni a betétet. Aztàn a nyàron elmentem csontkovàcshoz és azt mondta hogy el van ferdülve a csipöm. Van valamilyen torna amivel meg tudnàm erösinetni a talp izmaimat és ugy rendbe tudnàm tenni magam hogy még 30 év mulva is tudjak mozogni? Gondolkodtam a jogàn de olyan sok fajta van nem tudom melyiket csinàljam, melyikkel kezdjem. A futàst szüneteltesem?
Elöre is köszönöm a vàlaszokat!
18/L
Kezdésnek Hatha jóga de csak és kizárólag oktatóval, egyedül a youtube előtt nem tudod ellenőrizni, hogy jók e a tartásaid, és többet árthat, mint használ...
Egyébként az enyhe ferdüléseken a gerinc mentén segíthet a rendszeres testedzés is, ugyanis a ferdülések azért alakulnak ki, mert a rendszeres rossz testtartásoktól, megnyúlnak, illetve máshol letapadnak az izmok, amik tartják a gerincet... ez javítható azzal, ha rendszeresen megedzed az izmaidat, akár saját súlyos, vagy súlyzós edzéssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!