Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Izületi problémák? Bővebben lent

Izületi problémák? Bővebben lent

Figyelt kérdés

Anyukám rengeteget cipeli a táskáját általában a jobb karján és valószínűleg emiatt fáj már nagyon sok ideje neki a jobb kezétől kezdve egészen a könyökéig mindene. :( Orvoshoz hiába küldjük, azt mondja fölösleges és nincs ideje sem. Mi lehet a baja? Begyulladtak az izületei? Biztos, hogy megeröltette őket, de vajon hogyan segíthenék? Valamilyen kenőcs vagy gyógyszer használna?

Köszönöm előre is a válaszokat, elkél a segítség. :(

2010. nov. 29. 22:20
 1/5 anonim ***** válasza:

szerintem ez egyszerűen a tartósan rossz tartástól van. sokat kellene tornáztatnia, jobb lenne nem féloldalasan hordani a táskát, ha így megviseli, néha érdemes bekenni valamilyen izomlazító sportkrémmel a karját.

én ezeket próbálnám ki.

2010. nov. 29. 22:28
 2/5 A kérdező kommentje:
Arra mi is rájöttük, hogy mitől van. :D Köszi a választ. :)
2010. nov. 29. 22:47
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Anyunak ízületi gyulladása van. Először tényleg doki kellene, hogy meg mondja neki is az van-e, és ha igen, akkor injekciós kezelések kellenek, és elég bonyolult az egész, csomó vizsgálat stb...

El múlni nem fog a fájdalma, max enyhíthetik a különböző gyulladáscsökkentő krémek. Vannak olyan krémek is, amiket a gyógyszertárban készítenek el, ill Rantudil Forte nevezetű gyógyszer, de ezekhez recept kell.

de nem szabad találgatni, beszéld rá, hogy menjen el az orvoshoz, mert ha nem teszi borzalmas fájdalmak várnak rá:(

22L

2010. nov. 30. 16:30
 4/5 A kérdező kommentje:
Igen, tudom muszáj lesz, még próbálom rábeszélni. :)Ma beszéltem a tesi tanárommal, ő is azt mondja feltétlenül kell az orvos, csak ő tudja megmondani mi lehet a baj. Vettem gyógyszertárban Jégzselét, lehet, hogy attól kevésbé fog fájni neki. Köszi a választ. :)
2010. nov. 30. 18:44
 5/5 anonim ***** válasza:

Ha az izület megfázik az mindig is érzékeny lesz az időváltozásra ,frontokra. De nem a légnyomásra ahogy az orvosmeteorológia előadja. Az izületi fájdalom hamarabb jelentkezik mint ahogy a barométer megmozdulna.

A magyarázat: a léköri elektromosság amit a hidegfront maga elött tól felületi áramlásával .Az ionoszférából lejövő elektromosság rezonanciába hozza az izület idegsejtjeit és fájdalomingert hoz létre.

Röviden ,tömören ennyi.

2011. márc. 9. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!