Taichi26 kérdése:
14 éves kortól milyen sportot kezdhetnék el?
Figyelt kérdés
Már nagyon régóta szeretnék valamilyen sportot elkezdeni,de nem tudom,hogy mit.Gondoltam úszásra,de mi van ha megjön?Futni szoktam néha de nekem az iskolában a 3 perc futás is elég kimerítő.Táncolni próbáltam,tök jó volt,csak a tanár átköltözött egy kisitt arrébb és nem merek odajárni.Teniszre,akrobatikára,karatera gondoltam,meg ilyen küzdő sportokra.Csak az a baj,h félek a fájdalomtól.Kérelek segítsetek!!Olyan sportot akarok űzni,amitől ha nem is olyan sokat,de fogyok is (itt nem a fogyáson van a hangsúly),fájdalom mentes és nem kerül 10000-nél többe.Köszönöm előre a válaszokat! :)2015. szept. 4. 17:34
1/3 anonim válasza:
Fájdalom mentes én nincs benne 3 percnél több futás. Esetleg sakk.
2/3 A kérdező kommentje:
Nem a három perces futással van a bajom,már futottam egy órát is.És úgy értem a fájdalom menteset,hogy ne legyenek csonttöréseim.És versenyszerűen szeretnék sportolni.Nem baj ha vannak zúzódások vagy néha kék,lila foltok,azokat még túlélem :)
2015. szept. 4. 17:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!