Hogyan lehetnék tájfutó sportegyesület tagja?
Figyelt kérdés
17 éves, enyhén túlsúlyos lány vagyok. Nagyon hobbi szinten futogatok 5km-eket rendszeresen. Nagyon érdekel, és tetszik a tájfutás, és szeretném kipróbálni, megmérni magam 1-2 versenyen, jó lenne, ha edzőm is lenne hozzá, de már 17 vagyok, és eléggé kezdő... Van így esély arra, hogy bármilyen sportegyesületbe bevegyenek Budapesten? Vagy milyen szintre kellene fejlődnöm, hogy bevegyenek?2015. szept. 2. 18:29
1/1 anonim válasza:
Azt sajnos nem tudom, hogy meg kell-e felelned barmilyen kovetelmenynek, de az biztos, hogy Bp-en sok szinvonalas klub van (en most igy 4-et tudok de megeshet hogy tobb is van). Van a Tabani Spartacus (egyik legjobb klub az egesz orszagban. Komolyan), MOM Hegyvidek, Tipo, Arak. En nem vagyok Bp-i ugyhogy nem vagyok teljesen tisztaba a dolgokkal, de szerintem ha nem ismersz egy tajfutot se, aki elvihetne egy edzesre, akkor kene valahogy egy edzo telefonszahoz jussal, es egyeztetni vele. Ha tudok vmit segiteni, irj privit ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!