Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan lehetnék tájfutó...

Hogyan lehetnék tájfutó sportegyesület tagja?

Figyelt kérdés
17 éves, enyhén túlsúlyos lány vagyok. Nagyon hobbi szinten futogatok 5km-eket rendszeresen. Nagyon érdekel, és tetszik a tájfutás, és szeretném kipróbálni, megmérni magam 1-2 versenyen, jó lenne, ha edzőm is lenne hozzá, de már 17 vagyok, és eléggé kezdő... Van így esély arra, hogy bármilyen sportegyesületbe bevegyenek Budapesten? Vagy milyen szintre kellene fejlődnöm, hogy bevegyenek?

2015. szept. 2. 18:29
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Azt sajnos nem tudom, hogy meg kell-e felelned barmilyen kovetelmenynek, de az biztos, hogy Bp-en sok szinvonalas klub van (en most igy 4-et tudok de megeshet hogy tobb is van). Van a Tabani Spartacus (egyik legjobb klub az egesz orszagban. Komolyan), MOM Hegyvidek, Tipo, Arak. En nem vagyok Bp-i ugyhogy nem vagyok teljesen tisztaba a dolgokkal, de szerintem ha nem ismersz egy tajfutot se, aki elvihetne egy edzesre, akkor kene valahogy egy edzo telefonszahoz jussal, es egyeztetni vele. Ha tudok vmit segiteni, irj privit ;)
2015. szept. 2. 22:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!