Túl idős vagyok versenyszerűen elkezdeni úszni?
Figyelt kérdés
7 (közben volt 2 év kimaradásom) éve járok egy kerületi úszóakadémiára ami nemvalami jó.
Szeretnék valami Honvédba vagy BVSC-be járni versenyekre mennicsak az a baj, hogy már 13 éves vagyok.
Azt sem tudom, hogy oda felvennének-e? Vagy hogy megy ez a dolog?
Szeretnék versenyekre menni, de túl idős vagyok elkezdeni a versenyszerű úszást?
Gondolom ilyen országos bajnok meg ilyenek már úgy sem lehetek!
13/L 😭😭
2015. máj. 30. 18:54
1/4 anonim válasza:
Talán még lehetsz, de akkor heti szinten 3-7 alkalommal el kell menned úszni.
2/4 A kérdező kommentje:
Az okes...Azt mar tudtam h minimum 5 alkalommal kell mennem egy heten.csak melyik az az egyesulet amelyik ennyi idosen ennyi tapasztalattal felvesz versenyuszonak?
2015. máj. 30. 19:27
3/4 anonim válasza:
Elmész, és megkérdezed, hogy mit kellene tudnod, hogy foglalkozzanak veled (legalábbis futásnál ez szokott lenni az egyesületekben. az életkorodhoz mondanak egy távolságot, és egy időt, hogyha azt megfutod, akkor szeretettel látnak az edzéseken)
4/4 A kérdező kommentje:
Ha nem sikerul akkor elkuldenek??
2015. máj. 31. 13:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!