13 évesen versenyszerűen balett/jazz balettet késő elkezdeni?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék balettozni vagyis jazz
balettozni versenyszerűen csak nem tudom hogy még lehet e.
Jazz balett órákon mit kell felvenni?
2014. ápr. 27. 13:22
1/4 anonim válasza:
Még nem is csinálod, máris versenyeznél? Biztos hogy mehetsz, csak kezdőként ritkán fogsz győzni versenyen :)
2/4 A kérdező kommentje:
Nem totál kezdő vagyok hip hop oztam és a jazzben azért van egy kicsi tapasztalatom :)
2014. ápr. 27. 19:18
3/4 anonim válasza:
Megpróbálok tényleg hasznos választ adni.
Elvileg versenyre nevezni kell. Tehát ha elmész működő egyesületbe táncolni, akkor ők nevezhetnek. Versenyeknél van kvalifikáció, nyilván nemzetközi versenyekhez már le kell tenni valamit az asztalra, de kisebb versenyekre meg pont olyanokat várnak mint te.
Hogy mennyire vagy jó benne, mit tudsz az meg rajtad/tanáraidon múlik. De elvileg mehetsz a korosztályodban megfelelő versenyre, erre vannak a versenyek. :)
4/4 DaydreamerDancer válasza:
Szerintem nyugodtan elkezdheted. A fő, hogy türelmesen állj mindenhez! Legyél nagyon kitartó és tartsd be a mestered utasításait. Sok sikert a tánchoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!